تیم ۴ نفره تروریستی در زاهدان دستگیر شد

مدیرکل اطلاعات سیستان و بلوچستان گفت: اعضای تیم چهار نفره تروریستی که مرتکب چندین فقره عملیات خرابکارانه در شهرستان زاهدان شده بودند با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۳۹۴۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹ - 30April 2020

تیم ۴ نفره تروریستی در زاهدان دستگیر شدبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‎پرس به نقل از روابط عمومی اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان، مدیرکل اطلاعات سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اعضای تیم چهار نفره تروریستی که مرتکب چندین فقره عملیات خرابکارانه در شهرستان زاهدان شده بودند با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و دستگیر شدند.

وی ادامه داد: اعضای این تیم تروریستی در سنوات گذشته اقدامات خرابکارانه و ضد امنیتی در سیستان و بلوچستان انجام داده بودند.

مدیرکل اطلاعات سیستان و بلوچستان ادامه بیان کرد: از این تیم تروریستی مقادیر قابل توجهی مواد منفجره و ابزار ساخت محموله‌های انفجاری کشف شد.

وی  خاطرنشان کرد: با دستگیری این چهار تروریست به حول و قوه الهی و عنایت ائمه اطهار(ع) به ویژه حضرت بقیه الله الاعظم (عج) از اقدام تروریستی آنان در مجامع عمومی و مذهبی در ماه مبارک رمضان پیشگیری به عمل آمد.

مدیرکل اطلاعات سیستان و بلوچستان افزود: سربازان گمنام امام زمان (عج) در کنار سایر دستگاه های متولی امنیت تمامی تلاش خود را صرف امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده و به خانواده ها توصیه می کنند از فرزندان خود بیشتر مراقبت کنند تا در دام گروهک های تروریستی - تکفیری که سرکردگان آنها با حمایت استکبار جهانی و برخی کشورهای مرتجع منطقه و سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه قصد ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دارند، گرفتار نشوند.

انتهای پیام/341

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار