مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اصفهان:

روز حماسه و ایثار مردم اصفهان قله رفیع ۴۰ سالگی دفاع مقدس است

سردار مجتبی شیروانیان گفت: سالروز فتح خرمشهر، هفته دفاع مقدس و ۲۵ آبان روز حماسه و ایثار مردم اصفهان به عنوان قله رفیع ۴۰ سالگی خواهد بود.
کد خبر: ۳۹۵۲۱۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۱ - 05May 2020

روز حماسه و ایثار مردم اصفهان قله رفیع چهل سالگی دفاع مقدس استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اصفهان، سردار مجتبی شیروانیان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اصفهان امروز در جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس  که با موضوع بزرگداشت چهل سالگی دفاع مقدس در دفتر ریاست شورای سیاست گذاری ائمه جمعه وجماعت استان اصفهان حجت الاسلام و المسلمین «محمد رضا صالحیان» برگزار شد با اشاره به خدمات روحانیت در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا نقش حضرت امام خمینی (ره) در هدایت جامعه در انقلاب و دفاع مقدس با بهترین زبان‌ها به جامعه منعکس شود.

وی با تاکید بر این موضوع که منبرها سهم به سزایی در هدایت مردم به ویژه جوانان دارند، بیان داشت: شورای سیاست گذاری ائمه جمعه وجماعت استان با استفاده از این ظرفیت می تواند بهترین رسانه در بیان عظمت دفاع مقدس باشد.

شیروانیان ضمن اشاره به تاثیر فرهنگ ایثار و شهادت در مواجه و رفع مشکلات پیش روی نظام گفت: شاید مدافعان سلامت در دوران دفاع مقدس حتی به دنیا نیامده بودند ولی ایثار،گذشت و فداکاری های جاری در بین کادر درمان در سراسر کشور بی شک برگرفته از دوران جنگ تحمیلی است.

وی با بیان این مطلب که اسناد دفاع مقدس به عنوان گنجینه ای تمام نشدنی در دسترس طلاب و روحانیت قرار خواهد گرفت، افزود: معرفی شهدا به عنوان یک الگوی مناسب به جوانان از جمله کارهایی است که می تواند با هماهنگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه وجماعت استان به یک جریان فرهنگی تبدیل شود.

شیروانیان افزود در 40 سالگی دفاع مقدس همه ایام به نوبه خود دارای اهمیت هست ولی سالروز فتح خرمشهر،هفته دفاع مقدس و 25 آبان روز حماسه و ایثار مردم اصفهان به عنوان قله رفیع چهل سالگی خواهد بود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین «محمد رضا صالحیان» با بیان این مطلب که هرچه مسئولین به فرهنگ دفاع مقدس نزدیکتر شوند حل مشکلات جامعه آسانتر خواهد بود افزود: اگر با دیدگاه دفاع مقدس به فریاد مردم برسیم، باعث تقویت روحیه جهادی خواهد شد.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و جماعت استان در ادامه با اشاره به عدم حضور نسل های جدید در دوران دفاع مقدس گفت: با کمک خداوند از توانمندی عنوان 40 سالگی دفاع مقدس، می شود بتوانیم بهترین استفاده را در معرفی آن فرهنگ به جوانان به کار گرفت.

وی افزود: یکی دیگر از مصادیق بهره برداری از دفاع مقدس معرفی شهدا و رزمندگان به عنوان الگوهای ناب در جهت سبک زندگی ایرانی اسلامی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار