تشریح برنامه‌های پیشنهادی کمیته فرهنگی، اجتماعی رسانه‌ای دفاع مقدس در چهلمین سالگرد دفاع مقدس

تشریح برنامه‌های پیشنهادی کمیته فرهنگی، اجتماعی رسانه‌ای دفاع مقدس در چهلمین سالگرد دفاع مقدس قائم مقام مدیرکل صدا و سیمای کهکیلویه و بویراحمد برنامه‌های پیشنهادی کمیته فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای دفاع مقدس در چهلمین سالگرد دفاع مقدس را تشریح کرد.
کد خبر: ۳۹۶۹۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۷ - 16May 2020

 به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یاسوج، «نوذر استوار» قائم مقام مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد امروز در نشست کمیته «فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای دفاع مقدس» کهگیلویه و بویراحمد امنیت، اقتدار و صلابت امروز ایران اسلامی را مرهون دوران دفاع مقدس دانست و اظهار داشت: دفاع مقدس پایه بسیاری از توانمندی‌های نظامی و غیرنظامی و  سیاسی و امنیتی کشور است.

وی با بیان اینکه امسال مقارن با چهلمین سالروز دفاع مقدس است، افزود: صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد برنامه‌های متعددی برای گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس پیش‌بینی کرده که از آن جمله می‌توان به مستندسازی زندگینامه شهدای شاخص استان، برگزاری میزگردهای تخصصی در خصوص چرایی جنگ تحمیلی و دفاع مقدس و معرفی شهدای دوران دفاع مقدس به صورت هفتگی اشاره کرد.

قائم مقام مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس هر دو هفته یک بار عملیات‌های دوران دفاع مقدس با حضور رزمندگان و پیشکسوتان در شبکه استانی دنا بازخوانی می‌شود، ابراز کرد: تولید نم‌آهنگ و تولید 40 برنامه رادیویی و 40 برنامه تلویزیونی از دیگر برنامه‌های صدا و سیما در چهلمین سالگرد دفاع مقدس است.

استوار عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود حوزه هنری نسبت به تولید کتاب 40 شعر برگزیده شاعران استان در حوزه دفاع مقدس اقدام و این کتاب را برای رونمایی در هفته دفاع مقدس آماده کند.

وی با بیان اینکه برای انتشار برنامه‌های و محتواهای تولید شده باید از ظرفیت فضای مجازی استفاده کنیم، گفت: برنامه‌های حوزه دفاع مقدس باید با حضور سه نسل (ایثارگران دوران دفاع مقدس و دو نسل پس از آن) اجرا شود.

قائم مقام مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: شهرداری یاسوج از روز سوم خرداد تا پایان سال ماهیانه یک یا چند بنر به صورت ویژه در مکان‌های در دید عموم نصب و پیام‌های مرتبط با دفاع مقدس منتشر کند.

استوار طرح یک تله‌فیلم با محوریت دفاع مقدس با مشارکت صدا و سیما و سپاه را از دیگر برنامه‌های پیشنهادی عنوان و بیان کرد: هر کدام از دانشگاه‌های استان یک پژوهش با محوریت دفاع مقدس انجام دهند.

وی تکمیل روزشمار دفاع مقدس، برگزاری لیگ ورزشی با عنوان ایثار  به مناسبت چهل سالگی دفاع مقدس و تولید یک اثر شاخص در زمینه نقش زنان در دوران دفاع مقدس را از دیگر برنامه‌های پیشنهادی عنوان کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین