اختصاصی دفاع پرس/

اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت در بندر لنگه

فرمانده انتظامی شهرستان بندرلنگه از اجرای طرح مبارزه با قاچاق فرآورده های نفتی و کشف 20 هزار لیتر سوخت قاچاق خبر داد.
کد خبر: ۳۹۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱ - 28January 2015

اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت در بندر لنگه

سرهنگ دامن افشان در گفتوگو با خبرنگار انتظامی " دفاع پرس "، در تشریح این خبر گفت: طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فراورده های نفتی، توسط ماموران انتظامی با بکارگیری منابع ومخبرین، زیر نظر گرفتن محلهای دپوی سوخت و سرکشی وبازدید از نقاط آلوده شهرستان اجرا شد.

وی افزود: ماموران در بازرسی از یک محل دپو سوخت،از چند تانکر که به طرز ماهرانه ای زیر زمین جاسازی شده بود مقدار 20 هزار لیتر نفت و گازوئیل قاچاق کشف کردند.

این مسئول انتظامی با بیان اینکه سوخت کشف شده،به اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان منتقل شد، تصریح کرد: شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار