معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور:

کشور نیازمند واردات تجهیزات برای مقابله با کرونا نیست

سورنا ستاری با بیان اینکه نیاز تجهیزات بیمارستان‌ها در عرصه مقابله با کرونا توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تولید می‌شوند، گفت: به‌ غیر از موارد اندکی که روزهای نخست شیوع کرونا انجام شد، ایران عملاً هیچ تجهیزی در راستای مقابله با کرونا وارد نمی‌کند.
کد خبر: ۳۹۷۴۵۲
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷ - 19May 2020

کشور نیازمند واردات تجهیزات برای مقابله با کرونا نیستبه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، صبح امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران، با اشاره به فعالیت‌های حوزه دانش‌بنیان در عرصه تولید کیت‌های تشخیصی ویروس کرونا، اظهار داشت: اکنون کشور ما برای مقابله با ویروس کرونا نیازمند واردات تجهیزات نیست و تمام نیاز کشور در داخل تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه نیاز تجهیزات بیمارستان‌ها در عرصه مقابله با کرونا توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تولید می‌شوند، گفت: به‌غیراز موارد اندکی که روزهای نخست شیوع کرونا انجام شد، ایران عملاً هیچ تجهیزی در راستای مقابله با کرونا وارد نمی‌کند و اکنون تمام تجهیزات بیمارستانی، اتاق‌های ICU  و دیگر بخش‌ها با تلاش شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی تولید می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از صادرات کیت‌های تشخیصی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: کیت‌های تولیدی در ایران علاوه بر تأمین نیاز  کشور، بخشی از آن صادر می‌شود و اکنون هشت شرکت دانش‌بنیان توانسته‌اند تأییدیه‌های لازم برای صادرات کیت‌های تشخیصی دریافت کنند.

وی با بیان اینکه اکوسیستم شرکت‌های دانش‌بنیان در این دوران جواب داده است، افزود: اکنون پروژه‌های قابل‌توجهی از سوی این شرکت‌ها در حوزه دارو، واکسن  و تجهیزات درمانی در حال اجراست.

ستاری از تولید انبوه کیت‌های تشخیصی مقابله با کرونا توسط شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و افزود: این شرکت‌ها در تولید ماسک، لوازم محافظت کادر درمانی، پرستاری و دیگر متصدیان عرصه مقابله با کرونا نقش تأثیرگذاری داشته‌اند و فعالیت این شرکت‌ها در این حوزه به‌خوبی جواب داده و در آینده در حوزه‌های تولید دارو و دیگر بخش‌های مقابله با کرونا توسط این شرکت‌ها اجرا می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، با اشاره به تولید کیت‌های تشخیصی سلولزی، گفت: در تولید کیت تشخیصی سلولزی ظرفیت تولید یک‌میلیون عدد در روز در کشور وجود دارد و در تولید کیت تشخیصی PCR نیز ماهانه 1.5 میلیون ظرفیت تولید فراهم است که ضمن تأمین نیازهای وزارت بهداشت، بخشی از آن صادر می‌شود.

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار