معاون ادبیات و تاریخ دفاع مقدس حفظ آثار مازندران خبر داد؛
تولید ۲۱ کتاب صوتی دفاع مقدس در مازندران
«سیدمحمد صادقی سنگدهی» از تولید ۲۱ کتاب صوتی یا موضوع دفاع مقدس در سال ۹۸ توسط معاونت ادبیات، انتشارات و تاریخ دفاع مقدس خبر داد.
«سیدمحمد صادقی سنگدهی» معاون ادبیات، انتشارات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در ساری از تولید 21 کتاب صوتی خبر داد و اظهار داشت: در سال 98 تعداد 21 عنوان کتاب از بین حدود 200 کتاب تولیدی این اداره کل در 18 سال گذشته انتخاب شده است.
وی افزود: 21 کتاب صوتی با مشارکت صدا و سیما، معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه کربلا و سازمان بسیج هنرمندان تهیه و تولید شده است و در سال 99 نیز تعداد 10 کتاب تبدیل به صوت خواهد شد.
این مسئول حجم کتابهای صوتی از نیم ساعت تا 2 ساعت عنوان کرد و گفت: این اقدام با هدف بارگذاری کتابها در کتابخانه تخصصی دفاع مقدس و انتشار در فضای مجازی صورت گرفت.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


