«سید محمود قاسمی» مدیر پیشکسوتان جهاد و مقاومت و تشکلهای مردم نهاد ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در مشهد، در خصوص اهداف برگزاری جشنواره تشکلهای مردم نهاد دفاع مقدس اظهار داشت: اولین هدف از برگزاری این جشنواره، زنده نگه داشتن نام و یاد شهیدان و بهرهگیری هرچه بیشتر از گنجینه خاطرات هشت سال دفاع مقدس است. ارتقای فرهنگ جهاد و شهادت در بین آحاد جامعه، به خصوص جوانان دومین هدفی است که این جشنواره دنبال میکند.
وی ادامه داد: برگزاری یادواره شهدا، تجلیل از رزمندگان، جانبازان و ایثارگران، برگزاری اردوهای جهادی، برگزاری تئاتر و هنرهای نمایشی با موضوع دفاع مقدس، تألیف کتاب و برگزاری مسابقات کتابخوانی در حوزه دفاع مقدس، تولید و انتشار و باز نشر اخبار دفاع مقدس و تولید محتوا در حوزه دفاع مقدس و نشر آن در فضای مجازی و وبسایتها و کانالها از جمله موضوعات این جشنواره است.
قاسمی افزود: به عنوان نمونه در بین آثار ارسالی به جشنواره؛ حسینیه باقرالعلوم (ع) شهرستان سبزوار طرحی خلاقانه تحت عنوان «آرزوی یک شهید» را در دستور کار دارد که طی آن، شخصیت و سیره عملی شهدا مرحله به مرحله در بین دانشآموزان و معلمان معرفی و آنها با شهیدان آشنا میشوند.
این مسئول هدف سوم این جشنواره را تکریم تشکلهای مردم نهاد در حوزه نشر ارزشهای دفاع مقدس دانست و یادآور شد: جهت ایجاد انگیزه در تشکلهای خودجوش مردمی که بدون هرگونه چشمداشتی در حوزههای فرهنگی مرتبط با دفاع مقدس فعالیت دارند مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
مدیر پیشکسوتان جهاد و مقاومت و تشکلهای مردم نهاد ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در مورد مخاطب این جشنواره گفت: تشکلها و کانونهای فرهنگی دفاع مقدس، گروههای مسجدی فعال دفاع مقدس، هیئتهای مذهبی فعال در حوزه فرهنگ دفاع مقدس، کانونهای فرهنگی و تبلیغی طلاب در حوزههای علمیه، گروههای تخصصی و هنری رسانهای دفاع مقدس، کانونهای فعال دانشجویی و دانشآموزی جامعه هدف این جشنواره به شمار میروند.
وی در تشریح فعالیت گروههای تخصصی و هنری رسانهای دفاع مقدس ابراز داشت: فعالیت در شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای داخلی به عنوان رسانههای غیررسمی و تولید آثاری همچون تیزر با توجه به موضوعات جشنواره به عنوان یک رسانه رسمی در صداوسیما این بخش را شامل میشود.
قاسمی همچنین در توضیح حضور کانونهای فعال دانشجویی و دانشآموزی در این جشنواره بیان داشت: آثاری که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بیانگر آن است که بسیاری از گروههای جهادی در خدمترسانی به هموطنانمان در حوادثی همچون زلزله و سیل و همچنین مقابله با ویروس کرونا، فعال بودند؛ که برای تعیین گروههای برتر عملکرد آنها ارزیابی خواهد شد.
این مسئول در خصوص مهلت ارسال آثار به جشنواره گفت: این زمان بستگی به ارسال آثار توسط گروهها و تشکلها دارد.هر تشکل مردم نهاد فرهنگی دفاع مقدس باید مستنداتی را در خصوص موضوعات مرتبط با جشنواره به دبیرخانه ارسال کند تا توسط داوران مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد. طی برنامهریزی صورت گرفته آخرین مهلت ارسال آثار 31 مرداد سال جاری است. با توجه به اینکه اختتامیه جشنواره در هفته دفاع مقدس است، اگر ارسال آثار ادامه داشته باشد این زمان تا 15 شهریور قابل تمدید است.
مدیر پیشکسوتان جهاد و مقاومت و تشکلهای مردم نهاد ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در پایان با اشاره به اینکه افتتاحیه جشنواره به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد؛ گفت: با توجه به شیوع این ویروس احتمال تغییر زمان برگزاری اختتامیه وجود دارد. چنانچه به دنبال شیوع ویروس کرونا، موضوع فاصلهگذاری اجتماعی ادامه داشته باشد، آیین اختتامیه مانند مراسم افتتاحیه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/