تشریح برنامه های جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نو اندیش در دهه فجر

برگزاری اولین جشنواره فیلم کوتاه "سلمان فارسی"/ ساخت مستند "خط ویژه" با نگاه متفاوت به جانبازان قطع نخاع

دبیر کل جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش از برگزاری اولین جشنواره فیلم کوتاه سلمان فارسی و ساخت مستند "خط ویژه" با محوریت دلاورمردی‌های جانبازان قطع نخاع کشور به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب خبر داد.
کد خبر: ۳۹۸۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶ - 31January 2015

برگزاری اولین جشنواره فیلم کوتاه

به گزارش سرویس حماسه و جهاد دفاع پرس حسین اسماعیلی دبیرکل جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگذار در آستانه ورود به دههی فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: انقلاب اسلامی به عنوان الگویی برای جهان اسلام و آزادی خواهان جهان وظیفهای سنگین بر دوش دارد که با توجه به شرایط کنونی جهان اسلام، سی و ششمین مراسم یادبود دههی فجر از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی افزود: تحولات مختلف، ظهور گروههای تکفیری در منطقه به اسم اسلام، توهین اخیر نشریه فرانسوی به پیامبر اعظم و همچنین تدبیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در نامه خویش به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی، بر لزوم و توجه بیشتر به دههی فجر امسال میافزاید.

اسماعیلی در رابطه با رویکرد فرهنگی جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر افزود: معرفی اسلام واقعی و ارتقاء باورهای دینی مردم از جمله اهداف فرهنگی این جمعیت میباشد که انقلاب اسلامی ایران به عنوان تنها نظام اسلامی و مردم سالاری دینی باید در جهان اسلام شناخته شود و نباید بگذاریم آزادی خواهان جهان، اسلام را از گروههای تکفیری و به ظاهر مسلمان درک کنند.

دبیرکل جمعیت در ادامه با اشاره به برنامههای فرهنگی جمعیت در ایام الله دههی فجر افزود: برگزاری اولین جشنواره "سلمان فارسی" با محوریت فیلم کوتاه در سطح کشور، راهاندازی اولین مرکز دانش بنیان و خدمات علمی و پژوهش مجازی به عنوان بزرگترین بانک و مرکز علمی مجازی کشور و نشست سراسری مدیران استانی جمعیت در شهر قم از مهمترین برنامههای فرهنگی جمعیت میباشد.

وی در ادامه افزود: حضور در مرقد مطهر امام راحل (ره) و تجدید بیعت با آرمان های امام و شهداء، بازدید از موزه عبرت، دیدار با خانوادههای شهداء انقلاب اسلامی، نشستهای تحلیلی و خبری در تهران و استانها از دیگر برنامههای فرهنگی اجتماعی جمعیت میباشد.

اسماعیلی با اشاره به لزوم مستندسازی از بازماندگان دفاع مقدس افزود: امسال در دههی فجر مرکز تولیدات رسانهای جمعیت، ساخت مستندی با عنوان خط ویژه با نگاهی متفاوت از دلاورمردیها و زحمات جانبازان عزیز قطع نخاعی کشور را به تصویر خواهد کشید.

اسماعیلی در پایان با اشاره به لزوم توانمندسازی فرزندان شهداء در سراسر کشور افزود: با راهاندازی مرکز آموزش مجازی، سامانههای مختلف مجازی و پیامکی و تولید محتوای علمی انشاالله در سال جاری در سراسر کشور اقدامات لازم جهت آموزشی و توانمند سازی فرزندان شهداء در تمامی عرصهها صورت خواهد پذیرفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار