وصیت‌نامه شهید «مبارک جمالی»؛

تا آخرین قطره خونی که در رگهایمان است شر مزدوران را کوتاه خواهیم کرد

تا آخرین قطره خونی که در رگهایمان است شر مزدوران را کوتاه خواهیم کرد در فرازی از وصیت‌نامه شهید «مبارک جمالی» آمده است: اگر ما در کربلا نبودیم که حسین (ع) و همراهانش را همراهی کنیم، اما در کربلای خوزستان به یاری فرزند شما به مبارزه خستگی ناپذیر ادامه می‌دهیم و تا آخرین قطره خونی که در رگهایمان است شر این مزدوران را کوتاه خواهیم کرد.
کد خبر: ۳۹۹۰۱۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹ - 30May 2020

تا آخرین قطره خونی که در رگهایمان است شر مزدوران را کوتاه خواهیم کرد

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بوشهر، شهید «مبارک جمالی» در تاریخ ۱۳۳۴/۴/۹ در شهر اهرم دیده به جهان گشود و در 12 اردیبهشت سال 1361 در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر و قطع شدن پا به فیض شهادت نائل آمد.

وصیت‌نامه شهید

بسم رب الشهداء و الصدیقین

با سلام فراوان به خانواده عزیزم و سلام بر پدر و مادرم و بستگانم

پیامی که من برای شما عزیزان دارم این است که اگر شهید شدم مرا در چغادک بخاک بسپارید و بعد از شهید شدنم محمود و محمد دو پسرانم پاسدار اسلام شوند و در راه اسلام و این ملت مستضعف خدمت کنند.

و چند کلمه ای با رزمندگان و ملت شهید پرور:

بنام پاکان و جانبازان و بنام در هم کوبنده ستمگران و ظالمان، اکنون که مقابل لشکریان یزید صفت صدامی و مقابل کفر جهانی و مزدورانش قرار گرفته اید، لازم می دانم چند کلمه ای وصیت خود را ابراز دارم.

ملت قهرمان و شهید پرور ایران در عصری قرار گرفته اید که چنین عصری بخواب می دیدم اگر ما در کربلا نبودیم که حسین (ع) و همراهانش را همراهی کنیم اما در کربلای خوزستان به یاری فرزند شما به مبارزه خستگی ناپذیر ادامه می دهیم و تا آخرین قطره خونی که در رگهایمان است شر این مزدوران را کوتاه خواهیم کرد.

چند کلمه ای با پدر و مادر عزیزم  می خواهم صحبت کنم: مادر و پدر عزیزم اگر شهید شدم گریه نکنید ، برادرانم خواهش می کنم بعد از مرگم ماتم نگیرید، مرا حلال کنید صبر را پیشه کنید ، همسرم برایم اشک نریزید و بچه هایم را سیاهپوش نکنید.

خداحافظ

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین