شهادت یک سرباز وظیفه در درگیری پلیس با اشرار
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: شب گذشته یکی از سربازان غیور قرارگاه عملیاتی ابوذر در درگیری مسلحانه با کاروان موتوری اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر به فیض شهادت نائل آمد.
به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، سردار «عبدالرضا ناظری» فرمانده انتظامی استان کرمان در تشریح این خبر اظهار داشت: رزمندگان قرارگاه عملیاتی ابوذر فرماندهی انتظامی استان کرمان شب گذشته در محدوده بخش «ماهان» با چند گروه موتورسوار اشرار و قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شده و یک تن از آنان را به هلاکت رساندند و یک نفر دیگر را نیز زخمی کردند.
وی با اشاره به اینکه طی این درگیری قاچاقچیان موتورسوار که عرصه را بر خود تنگ دیده بودند به سمت مأموران تیراندازی میکردند، افزود: در این درگیری یک تن از سربازان فرماندهی انتظامی استان به نام «ابوالفضل مهدیزاده» به فیض شهادت نائل آمد و به کاروان شهدا پیوست.
سردار ناظری تصریح کرد: در پاکسازی از منطقه، مقادیری سلاح و مهمات، ۲ دستگاه موتورسیکلت، ۱۴۵ کیلوگرم حشیش و ۱۹ کیلوگرم تریاک کشف شد.
انتهای پیام/ 231
لینک کپی شد
نظر شما


