آلمان: الحاق کرانه باختری با قوانین بین‌الملل سازگاری ندارد

وزیر امور خارجه آلمان ضمن ابراز «نگرانی جدی» از طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال کرانه باختری، آن را ناسازگار با قوانین بین‌المللی خواند.
کد خبر: ۴۰۰۸۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۰ - 11June 2020

آلمان: الحاق کرانه باختری با قوانین بین‌الملل سازگاری نداردبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان روز گذشته (چهارشنبه) در سرزمین اشغالی تأکید کرد که برلین و شرکای اروپایی این کشور «نگرانی جدی» درباره طرح‌های رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌های جدیدی از کرانه باختری دارند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «فرانسه»، ماس به‌عنوان اولین مقام عالی‌رتبه اروپایی که از زمان شیوع کرونا تاکنون از فلسطین اشغالی بازدید کرده است، حامل پیام نارضایتی کشور‌هایی اروپایی به رژیم صهیونیستی بود.

این مقام عالی‌رتبه آلمان در خصوص طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال کرانه باختری تصریح کرد: «ما نگرانی‌های صادقانه و جدی خود... درباره پیامد‌های احتمالی چنین گامی را ابراز می‌کنیم».

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت آمریکا، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

ماس در کنفرانس خبری مشترک با «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ضمن مطرح کردن درخواست از سرگیری مذاکرات سازش خاورمیانه میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها برای رسیدن به یک راه‌حل دو دولتی گفت: «ما به همراه اتحادیه اروپا معتقدیم که الحاق (اشغال کرانه باختری) با قوانین بین‌المللی سازگاری ندارد».

اتحادیه اروپا گرچه مخالفت خود را با این طرح اشغال رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند، اما هنوز در خصوص نوع واکنش به این رژیم در صورت پیشبرد این طرح به توافق نرسیده‌اند.

ماس در این‌خصوص گفت: «در این برهه از زمان که اسرائیل هنوز تصمیمی اتخاذ نکرده، زیاد به سیاست تهدید (اسرائیل) فکر نمی‌کنم».

با این حال، اشکنازی طرح معامله قرن ترامپ را «یک نقطه عطف مهم و یک فرصت چشمگیر» توصیف کرد و گفت: «مسئولانه این طرح در همکاری کامل با ایالات متحده دنبال می‌شود».

ماس در سرزمین اشغالی همچنین با تأکید بر حمایت برلین از رژیم صهیونیستی گفت که «حق موجودیت اسرائیل غیرقابل مذاکره است».

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها