به گزارش دفاعپرس از ساری، آیت الله «محمدباقر محمدی لایینی» نماینده ولی فقیه در مازندران پیش از ظهر امروز در جمع برگزیدگان جشنواره خاتم سلیمان، با اشاره به اهمیت هنر در گسترش فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: مایه خوشحالی است که هنرمندان کشورمان به سمت سوژههای حقیقی هنری گرایش پیدا کرده اند.
وی افزود: ما باید جریان سردار سلیمانی را با تحلیل هنری، در سطح جهان شناسانده و با نام و یاد این شهید بزرگوار آثار فاخر هنری و ماندگار تولید کنیم.
آیت الله لایینی اذعان داشت: همانگونه که رویدادهای مختلف را مورد ارزیابی و تحلیل قرار میدهیم، لازم است تا رشادتها و حماسه شهادت سردار سلیمانی را مورد تحلیل هنری قرار داده و با ورود ورزیدگان و نخبگان عرصههای فرهنگی و هنری، پیرامون این امر مهم بازنگریهای هنری انجام دهیم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: سردار سلیمانی بی قرار شهادت بود و ما در زمان کنونی بیش از پیش نیازمند گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در نسل جوان و نوجوان هستیم.
اسامی برگزیدگان جشنواره «خاتم سلیمان»
«عباس زارع» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز در این آیین ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه شهید و شهادت در قلبها گفت: پس از حماسه شهادت سردار سلیمانی، این اداره کل با انتشار فراخوانی گسترده در سطح استانی و کشوری، از هنرمندان خوب و متعهد، آثار بسیار ارزشمندی پیرامون سردار سلیمانی دریافت کردیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به استقبال چشمگیر مردم عزیز از جشنواره «خاتم سلیمان» خاطرنشان کرد: از میان آثار رسیده، هشت اثر برگزیده شدند که در بخشهای طراحی پوستر، تایپوگرافی، موشنگرافی و پویانمایی با محورهای شهید «قاسم سلیمانی»؛ ولایتمداری، شهادت _ شهید قاسم سلیمانی؛ محور مقاومت و آزادگی _ شهید «قاسم سلیمانی»؛ مردم داری و ساده زیستی، درخشیدند.
وی گفت: آثار برگزیده از استانهای کرمانشاه، خراسان شمالی، خراسان رضوی، هرمزگان و مازندران هستند که امروز در حضور مسئولین استانی، جوایز خود را از آیت الله لایینی دریافت کردند.
زارع اسامی برگزیدگان این جشنواره را بدین شرح اعلام کرد: در بخش موشن گرافی «محمدرضا خلیلی» از خراسان شمالی حائز رتبه نخست شد، در بخش تایپوگرافی «مریم الماسیزاده» از کرمانشاه شایسته تقدیر، در بخش طراحی پوستر «روح الله شجاعی» از ساری حائز رتبه نخست، «حمیدرضا رسولی»، «زینب اسدی» و «ملیحه مقصودی» از ساری شایسته تقدیر شده و در بخش جنبی جشنواره «فاطمه سارا و فاطمه صبا خزایی» از مشهد شایسته تقدیر شدند.
همچنین در این آیین برای نخستین بار در کشور، نماهنگ تلفیقی موسیقی بومی و مدرن مازندرانی به همراه تصاویر ناب و بدون لوگو از رشادتهای رزمندگان دفاع مقدس و مدافعان حرم که توسط جمعی از هنرمندان مازندرانی با خوانندگی استاد «محمدرضا اسحاقی» و همخوانی «سجاد پاریاو»، «سدیف رستمعلی» و «مهدی کارگر» با کارگردانی «علی حسننژاد»، به نمایش درآمد.
انتهای پیام/