به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، انقلاب اسلامی ایران در ۴۱ سال گذشته، مردانی را به خود دیده است که به تعبیر قرآن کریم، پای عهد و پیمان خود صادقانه ایستادند؛ برخی به شهادت رسیدند و برخى نیز در انتظار شهادت، هرگز از عقیده خود پا پس نکشیدند؛ مردانی که عزت را در گمنامی میدانند. دوران «دفاع مقدس» صحنه رشادت و ایثار بسیاری از غیرتمندان این سرزمین است که در گمنامی شربت شهادت نوشیدند و برخی هم که توفیق شهادت نداشتند، پای عهد و پیمان خود ایستادند و لحظهای از سربازی ولایت و انقلاب اسلامی کوتاهی نکردند؛ بهراستی که اینها مردانی خدایی هستند.
سردار «محسن پاکیاری» کسی بود که زندگیاش سرشار از همت و مجاهدت در راه خدمت به نظام اسلامی و ملت ایران بود؛ مجاهدی که از دوران نهضت انقلاب اسلامی تا همین چند روز پیش که دار فانی را وداع گفت و به همرزمان شهید خود پیوست، لحظهای از مجاهدت، چه در نهضت انقلاب اسلامی، چه در جبهه نظامی و چه در جبهه فرهنگی، دست نکشید و همواره پا به رکاب ولایت فقیه و جهاد در راه خدا بود.
این مجاهد انقلابی، آزاده و ستمدیده در زندانهای دژخیمان پهلوی، که پس از برافراشته شدن پرچم «جمهوری اسلامی ایران»، وقتی دشمن بعثی میخواست یکهفتهای تهران را فتح کند، سلاح به دست گرفت و به مصاف دشمن تا بهدندان مسلح رفت و در سمت جانشین عملیات قرارگاه نوح و فرمانده قرارگاه عملیاتی آبادان خدمت کرد و در زمینه آموزش، سازماندهی و اعزام رزمندگان به جبههها نیز نقش داشت.
دوران دفاع مقدس که تمام شد، سردار «پاکیاری» در جبهه فرهنگی پای نهاد و برای ماندگاری مجاهدت و ایثار رزمندگان اسلام و فرزندان ملت در جنگ تحمیلی، در زمینه نقل خاطرات دفاع مقدس و انتقال معارف این دوران ارزشمند به نسلهای آینده، تلاشهای گستردهای کرد.
این جانباز جنگ تحمیلی، در میان مجاهدتهای فرهنگی خود، «دفاع مقدس» را اینگونه تبیین کرده است: «در جنگ هشت ساله، به ما ثابت شد کسانی که معنویت پیدا میکردند، شجاع میشدند و اعتمادبهنفس پیدا میکردند و حاضر به شهادت میشدند. وقتی رزمنده معنویت پیدا کرد به زندگی از دید آخرتی نگاه میکند؛ یعنی دیگر برایش بحران و جنگ و شهادت و زخمی شدن مهم نیست، چون یک الگویی به نام امام حسین (ع) و یارانش دارد. به هر جهت رزمندگان و شهدا که معنویتشان بر مادیات دنیا غلبه پیدا کرده بود، با معنویت، همیشه به یاد خدا بودند و مال دنیا هم برایشان ارزشی نداشت. کسی که یاد خدا برایش بزرگ شد دیگر مسائل و موارد دیگر برایش کوچک میشود. رزمندگان به خاطر معنویت مشکلات را تحمل میکردند. این مطلب امروز هم صادق است و منحصر به صدر اسلام و پیامبران و امامان معصوم و جنگ هشت ساله نیست. چقدر خوب است که نسل امروز ما این معنویت و این معرفت را پیدا کنند».
به گزارش دفاعپرس، سرانجام سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن پاکیاری» در تیر سال ۱۳۹۹، پس از عمری مجاهدت به همرزمان شهید خود پیوست، سرداری که خاطرات مجاهدتهایش هنوز در میان رزمندگان و پیشکسوتان لشکر ۱۹ فجر، زبانزد است.
انتهای پیام/ 113