به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از رشت، حجت الاسلام حیدر مصلحی در نشست بصیرتی عماران ولایت که در مسجد شهدای لنگرود برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجرگفت: مسیر انقلاب ایران، مسیر زمینه سازی ظهورامام عصر(عج) است که امام خمینی(ره) با حمایت مردم توانستند شاه دست نشانده را از کشور بیرون کنند تا اسلام، جایگزین ظلم و ستم شود.
وی با بیان اینکه، مردم همواره پشتیبان ولایت فقیه هستند، افزود: ملت ایران در دفاع از آرمان های انقلاب، جوانان و هستی خود را تقدیم کرده است.
وزیر اسبق اطلاعات تاکید کرد: پیشرفت های علمی کشور مرهون خون شهدا و انقلاب اسلامی ایران است که جز با تکیه به توان داخلی امکان پذیر نبود.
مصلحی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به اقتصاد مقاومتی، گفت: امروز استکبار نیز متوجه مدیریت رهبر معظم انقلاب در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی شده است و در مذاکرات غیر رسمی علنا اعلام میکنند که ایران معادلات دشمن در منطقه و دنیا را بههم ریخته است.
وی اظهار کرد: انقلاب اسلامی همچون پیراهن یوسف در دنیا جلوه کرده است که نشان دهنده ایجاد تحول و پایان دادن ظلم و جور است.
انتهای پیام/