رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار:

کتاب بهترین مرجع برای مانایی فرهنگ دفاع مقدس است

کتاب بهترین مرجع برای مانایی فرهنگ دفاع مقدس است سرهنگ عباس بایرامی کتاب را بهترین مرجع برای مانایی فرهنگ دفاع مقدس دانست و گفت: در سالی که از سوی رهبر انقلاب اسلامی «جهش تولید» نام گرفته، باید شاهد جهش در تالیف، چاپ و نشر کتاب های دفاع مقدس باشیم.
کد خبر: ۴۰۵۰۷۸
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۲ - 09July 2020

کتاب بهترین مرجع برای مانایی فرهنگ دفاع مقدسبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، سرهنگ «عباس بایرامی» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس امروز در آیین رونمایی کتاب «زینب‌های خط مقدم» که در سالن اجتماعات پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان برگزار شد، با بیان اینکه ۹ درصد کتاب های حوزه نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال گذشته به کتاب های دفاع مقدس اختصاص دارد، اظهار داشت: همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، دفاع مقدس یک گنجینه است.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار با تاکید بر لزوم استخراج زوایای مختلف گنج دفاع مقدس، تصریح کرد: استان گیلان ۹۷ هزار رزمنده، هشت هزار شهید، ۲۲ هزار جانبار و ۲۷۰۰ آزاده دوران دفاع مقدس دارد که هر کدام یک سوژه بی‎بدیل محسوب می شود.

وی نسل های آینده را نیازمند فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: اگر می خواهیم نسلی مقاوم، استوار و پابرجا با رویکرد اقتدار و استقلال نظام اسلامی داشته باشیم، تکیه گاهی مطمئن تر مانند دفاع مقدس وجود ندارد.

سرهنگ «عباس بایرامی» سردار سلیمانی را نمونه بارز مکتب دفاع مقدس دانست و خاطرنشان کرد: رشادت های سردار سلیمانی در جبهه مقاومت حاصل کار بزرگی بود که در هشت سال دفاع مقدس انجام داد، لذا دفاع مقدس یک ثروت ملی است و همه ایرانیان برای پاسداشت این ثروت باید تلاش کنند.

وی خواستار ثبت خاطرات اسناد دفاع مقدس در قالب های شعر و ادبیات پایداری شد و تاکید کرد: نقش‌آفرینی زنان در دوران دفاع مقدس یک سوژه ناب است که نیاز به واکاوی دارد. استان گیلان ۳۴۰ زن رزمنده دارد که نسبت به جمعیت آن روز گیلان، بی نظیر و مایه افتخار است.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار از دانشگاهیان و حوزویان خواست وارد عرصه ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی شوند و متذکر شد: فرهیختگان اهل قلم باید به بررسی زوایای مختلف علمی، فرهنگی، اعتقادی و ژئوپلیتیک دفاع مقدس بپردازند و یک یادگاری خوب برای آیندگان بر جا بگذارند.

وی کتاب را بهترین مرجع برای مانایی فرهنگ دفاع مقدس دانست و افزود: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی «جهش تولید» نام گرفته، باید شاهد جهش در تالیف، چاپ و نشر کتاب های دفاع مقدس باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین