دبیر انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب:

پرداختن به مقوله عفاف و حجاب تاریخ مصرف ندارد/ شعارزدگی در پدیده حجاب نتیجه عکس دارد

مریم خرمدره گفت: مقوله عفاف و حجاب جزو جدا ناشدنی از دین اسلام است، الزام به عفت و حیا و حجاب از همان ابتدای اسلام همراه ما بوده و بارها و بارها توسط بزرگان تاکید شده است، حجاب و عفاف جزو اصلی بخش‌های مختلفی از قرآن کریم است.
کد خبر: ۴۰۵۲۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۸ - 11July 2020

پرداختن به مقوله عفاف و حجاب تاریخ مصرف ندارد/ شعارزدگی در پدیده حجاب نتیجه عکس داردبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، مریم خرمدره دبیر انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب در گفت‌وگویی پیرامون لزوم بسط و گسترش عفاف و حجاب در میان جامعه اظهار داشت: حجاب و عفاف همواره باید مورد نظر واقع شود زیرا این عرصه به هیچ عنوان تاریخ مصرف ندارد، مقوله عفاف و حجاب آن طور نیست که در دوره‌ای به آن توجه کنیم و در دوره بعد آن را کنار بگذاریم، تفکر و تامل و برنامه ریزی در موقله عفاف و حجاب باید همیشگی و بلند مدت باشد.

وی در همین راستا ادامه داد: مقوله عفاف و حجاب جزو جدا ناشدنی از دین اسلام است، الزام به عفت و حیا و حجاب از همان ابتدای اسلام همراه ما بوده و بارها و بارها توسط بزرگان تاکید شده است، حجاب و عفاف جزو اصلی بخش‌های مختلفی از قرآن کریم است لذا ما باید برای اشاعه آن باید برنامه ریزی مدون و طولانی مدتی داشته باشیم.

دبیر انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب پرداختن به موضوع عفاف را مقوله‌ای جهان شمول خواند و اذعان کرد: در حال حاضر ما در هفته عفاف و حجاب قرار گرفته‌ایم اما از نظر من نباید پرداختن به چنین موضوع مهمی را به یک روز، یک هفته و یا یک ماه خلاصه کنیم، ما باید در طول سال به صورت مداوم برای فرهنگ سازی در عرصه عفاف و حجاب فعالیت نماییم.

وی شعارزدگی در پدیده عفاف و حجاب را مخرب خواند و اظهار داشت: با نزدیک شدن به هفته عفاف و حجاب برخی نهادهای فرهنگی صرفا در حد شعار پیش رفته و به صورت نمادین به این موضوع می پردازند، اما اگر به واقع ما بخواهیم در این عرصه اثربخش عمل کنیم باید جدی‌تر و به دور شعار دادن وارد عمل شویم. ما در انجمن عفاف و حجاب سعی داریم تا خلا موجود طی سال را با دغدغه مند کردن این عرصه در بخش‌های مختلف جامعه پر کنیم.

خرمدره درباره چگونگی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه افزود: از نظر من بهترین را برای ترویج این فرهنگ سرمایه گذاری و حمایت از بخش تولید البسه عفاف و حجاب است، حمایت از تولیدکنندگان و همین طور تلاش برای کاهش قیمت البسه عفاف و حجاب می تواند باعث استقبال بیشتر جامعه نسبت به این مقوله شود. ارزان شدن محصولات عفاف و حجاب می تواند آن را در بطن جامعه به صورت یک سبک زندگی ترویج دهد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب در همین رابطه ادامه داد: متاسفانه پرداختن به مقوله عفاف و حجاب همواره مقطعی بوده است، طبق آمار در دست ما از تمامی بانوان سی و پنج درصد از چادر به عنوان پوشش استفاده می‌کنند که از نظر من برای کی جامعه اسلامی با ایده‌‌آل های ما فاصله بسیاری دارد، جمهوری اسلامی ایران ویترین اسلام در جامعه جهانی است و همواره از آن به عنوان الگوی درست اسلام یاد می‌شود پس ما نیازمند این هستیم که در مقوله البسه اسلامی با رویکرد جدی‌تری وارد عمل شویم.

وی در همین راستا ادامه داد: ما به شدت نیازمند آن هستیم که در مقوله عفاف و حجاب از شعاردادن دور شده و عملیاتی فکر کنیم، واقعیت امر آن است که همچنان از اهداف اصلی خود در این مقوله دور هستیم و طی سالهای گذشته اقدام اثربخشی هم نداشته ایم، شاید برخی می‌گویند که طراحان ما علاقمند به فعالیت در عرصه عفاف و حجاب نیستند اما من اینگونه فکر نمی کنم، از نظر من طراحان ما برای فعالیت مناسب در این عرصه نیازمند به انگیزه و حمایت دارند.

خرمدره انگیزه بخشی به بخش طراحی در عرصه عفاف و حجاب را اقدامی مثبت خواند و اضافه کرد: گاها در جشنواره‌های عفاف و حجاب طراحان با قدرت زیادی حاضر می شوند، لذا اگر در طول سال هم آن حمایتی که در جشنواره‌ها از طراحان می شود را داشته باشیم بدون شک شاهد حضور همیشگی آنها در عرصه طراحی و دوخت البسه ایرانی اسلامی خواهیم بود.

وی پیرامون موفقیت البسه اسلامی و راهکارهای آن افزود: ما برای اینکه البسه اسلامی را وارد بخش مد و عامه جامعه کنیم باید در بخش اقتصادی این عرصه را به شدت رونق بخشیده و سودآور کنیم، تا طراح و تولید کننده با رغبت بالا به سمت تولید و عرضه این دسته از آثار برود. البسه اسلامی باید به راحتی و با کمترین قیمت باید در دسترس مردم قرار گیرد، پس ما اگر لباس‌ها را با قیمت مناسب و طراحی جذاب در کنار رعایت الگوهای اسلامی و ایرانی راهی بازار کنیم شک نکنید که جامعه آمادگی خوبی برای پذیرش از آنها را دارد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب با تاکید بر نقش بزرگ رسانه در موفقیت این عرصه اظهار کرد: نمی‌توان از تاثیر بزرگ رسانه در این عرصه چشم پوشی کرد، رسانه در تمامی جهان اهمیت فراوانی دارد، رسانه میتواند در فرهنگ سازی عفاف و حجاب تاثیر عمده‌ای داشته باشد اما متاسفانه هیچ هزینه ای برای بخش رسانه ای مقوله عفاف و حجاب نمی‌شود، طبیعتا بدون تبلیغات موثر گام های موفقیت در عرصه عفاف و حجاب بسیار کند و سنگین برداشته خواهد شد.

خرمدره با اشاره به پایان برگزاری نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: به نسبت اینکه اولین دوره از نمایشگاه عفاف و حجاب به صورت آنلاین و مجازی برگزار می‌شد از نتیجه اتفاق راضی هستیم، طبیعتا برگزاری نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب برای ما دغدغه‌های فراوانی داشت، از جمله در زیر ساخت‌ها و برنامه ریزی نیازمند تغییر نگرش بودیم اما در کل خوشبختانه از نظر من اتفاق موفقی را پشت سر گذاشتیم.

منبع: میزان

انتهای پیام/ 341

نظر شما
پربیننده ها