به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس، "حسن ریاحی" دبیر این دوره از جشنواره در پیام خود آورده است:
اینک که در آستانه ی «سیامین جشنواره ی بین المللی موسیقی فجر» ایستادهایم، فراگیرتر از گذشته، عطر حضور امیدبخش و نشاط آور جوانان مستعد و سربلند این شکوه فراهم، مشام جان مشتاقان زیبایی و معنویت و تعالی هنری را سرشار کرده است.
از این منظر، اینجانب با لحاظ توانمندی، ذوق و استعدادهای قابل گسترش اهالی جوان موسیقی امروز کشور، در فرصت برگزاری سی امین دوره ی این رویداد، پیشنهاد تشکیل و راه اندازی مؤسسه ای به نام «مؤسسه موسیقی دانان جوان» و یا هر عنوان مشابهی را مطرح می نمایم که بتواند به امر شناسایی، آموزش تخصصی و هدایت راهبردی جوانانی بپردازد که اراده، توانایی و اهلیّت تداوم جریان وزین و هویّت مدار موسیقی ایرانی را دارا می باشند. در سایه ی سامان یابی این مؤسسه، ضمن تمرکز یافتن حمایت ها و نظارت های فنی و تخصصی و هدایت های مدون و ثمربخش آینده سازان این هنر، می توان آسیب محسوس بخشی از ساخته های هنری جوانان حاضر در صحن موسیقی کشور را که ناشی از فاصله ی ذهنی از موسیقی ملی و محرومیت از ظرفیت ها و زیبایی های بی نظیر موسیقی نواحی و کلاسیک این مرز پرگهر می باشد را به شکلی منسجم، منطقی، عمیق، پوشش داد و مرتفع نمود.
پیشنهاد دیگر اینجانب، توسعهی بخش بین الملل این جشنواره به منظور فراهم شدن زمینه های تبادل هنرمندان جوان در صحنه های جشنواره ها و مسابقات بین المللی است تا جوانان ما به شکلی کاملتر و شایسته تر با تجربه ها و ساخته های متفاوت جهانی آشنا شده و فرصت فراهم تری نیز برای نمایاندن توانایی های خود و معرفی چهره ی روزآمد موسیقی ایرانی بیابند.
در ایام برگزاری این رویداد، بی شک تشخیص و تقویت نقاط مؤثر و بخش های موفقیت آور این جشنواره، سهم قابل تقدیر شورای سیاست گذاری، کمیتههای ارزیابی و همچنین همراهان تلاشمند ستادی و اجرایی در معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن موسیقی ایران است که موجبات امتنان و امیدواری اینجانب در پیشگاه هنرمندان حاضر در ساحت این اتفاق مغتنم و میزبانان واقعی این هنر شریف را فراهم نموده است.
و اما، هرچند رویکرد سالهای اخیر برگزاری این جشنواره، توجه به جوانان و میداندهی به حضور گستردهتر ایشان است؛ نیز باور دارم که پویایی و شکوه امروزین موسیقی ما، حاصل ایستادگی حقیقت گرایانهی بزرگان و پیشکسوتانی است که راه و رسم هنر مردمی و ایمان به ماندگاری را با نواخت عشق بر تار و پود هستی خویش، نشان دادهاند... طنین نغمهها و جلوههایشان، جاودانه باد.
انتهای پیام/