به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس، رهبران جنبشهای حماس و جهاد اسلامی در پایان نشست خود در غزه طی بیانیهای بر توسعه روابط دو گروه و افزایش هماهنگیها در عرصههای سیاسی و میدانی تاکید کردند.
این دو جنبش در بیانیه خود بر پایبندی به آشتی ملی فلسطین، پایان دادن به شکاف داخلی و لزوم اجرای تمامی بخشهای پرونده آشتی ملی و توافقات صورت گرفته در این زمینه، تاکید کردند و از دولت وفاق ملی فلسطین به ریاست رامی حمد الله خواستند به مسئولیتهای خود در قبال نوار غزه و پایان دادن به مشکلات این منطقه؛ به ویژه در زمینه بازسازی خرابیهای جنگ و پرداخت حقوق معوقه کارمندان دولتی عمل کند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین، جنبشهای حماس و جهاد همچنین بر سیاست خود در زمینه احترام به تمامیت ارضی کشورهای دوست و برادر عربی، حمایت از امنیت آنها و عدم دخالت در امور داخلی آنان تاکید و ابراز امیدواری کردند که این کشورها از امنیت و آرامش برخوردار باشند و بتوانند منافع امت اسلامی و در راس آن حمایت از آرمان فلسطین را تامین کنند.
این دو جنبش بزرگ فلسطینی ضمن نثار درود به ملت مقاوم فلسطین در سراسر اراضی فلسطینی و به ویژه حامیان مسجد الاقصی، بر حمایت از مساله اسرا و افزایش تلاش برای حل مشکلات آنها تاکید کردند.
انتهای پیام/ک.ف