یادداشت/ حجت‌الاسلام محمدهادی خسروی‌راد

ازدواج و مقربان

مجاهدان هشت سال دفاع مقدس به ما آموختند که می‌شود در دنیا زیست، اما به اسارت دنیا در نیامد و از همه متعلقات آزاد بود؛ این مهم‌ترین وجه تمایز برخی از ما با آنان کبوتران خونین بال است.
کد خبر: ۴۰۷۱۳۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱ - 24July 2020

گروه استان‌های دفاع‌پرس - حجت‌الاسلام محمدهادی خسروی‌راد؛ «روی پشت بام خانه یکی از برادران بسیجی اتاقی بود که آنرا مرغداری کرده بود ولی به علت بمباران استفاده نمی‌کرد.

کف آن مرغداری را آب انداختم و با چاقو زمینش را تراشیدم حاجی هم یک ملحفه سفید آورد با پونز زدیم که بشود دو اتاق، بعد هم با پول تو جیبی‌ام کمی خرت و پرت خریدم. دو بشقاب، دو قاشق، دو کاسه، یک پتو و یک پتو هم از پتوهای سپاه.

یادم هست حتی چراغ خوراک‌پزی نداشتیم یعنی نمی‌توانستیم که بخریم و آن مدت اصلاً غذای پختنی نخوردیم. این شروع زندگی ما بود»

این یک صفحه از زندگی سردار شهید حاج «ابراهیم همت» است یکی از مجاهدان فی‌سبیل‌الله و یکی از مقاوم‌ترین و اثرگذارترین‌ها در روزها دفاع مقدس.

کم‌توقعی و برداشت محدود از دنیا از مؤلفه‌های افزایش مقاومت و افزایش تحمل در برابر سختی‌هاست. انسان با لذت‌طلبی‌های نامحدود‌ش ناگزیر تن به اسارت دنیا خواهد داد و در قفس دنیا گرفتار خواهد شد و به ازای دانه‌دانه وابستگی‌هایش ضربه پذیر خواهد بود.

مجاهدان هشت سال دفاع مقدس به ما آموختند که می‌شود در دنیا زیست، اما به اسارت دنیا در نیامد و از همه متعلقات آزاد بود و این مهم‌ترین وجه تمایز برخی از ما به آنان کبوتران خونین بال است.

مقوله ازدواج که در دستورات الهی اسلام یک روند سهل و آسان دارد امروزه در سایه گسترش تفکر مادی، بسیار سخت و دشوار گردیده است.

لذت‌طلبی آمیخته با بی‌تفاوتی نسبت به فقر‌ها و ناداری‌ها و عدم الگوگیری از اهل بیت علیهم السلام، مسئله ازدواج را به یک معضل بزرگ برای ما تبدیل کرده است.

و «ما تناقضاتی از این نوع زیاد داریم.» آنها که در فصل‌فصل زندگی خود از روش اهل بیت علیهم السلام دوری می‌کنند چگونه می‌تواند شیعیان صادق آن بزرگواران باشند.

مرحبا به شهدا که بت‌های مزاحم را در خانه قلب شکستند و بت‌خانه‌ی دل را «بیت الله» کردند. آنها با حفظ حریت و آزادگی خود توانستند دلاوران عرصه دفاع از اسلام و ایران باشند.

ازدواج در تفکر اسلامی ما تنها یکی از ابزارها‌یی است که بندگان خدا در تقرب به آن متوسل می‌شوند بنابراین لازم است به آن این‌چنین نگاه کنیم.

فراموش نکرده‌ایم که فاطمه زهرا (س) آن‌هنگام که با لباس نو و تازه‌ای به خانه همسر می‌رفت بنا به درخواست سائلی لباسش را به او بخشید عملا به ما آموخت که ازدواج این لازمه تکامل و تقرب انسان می‌تواند عاری از پیرایه‌های چشم نواز و دل‌فریب باشد.

به راستی در ازدواج این دو شخصیت نورانی مولای مومنان علی (ع) و فاطمه زهرا (س) چه عبرت‌های بزرگی برای همیشه بشریت آشکار شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها