به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، محمدحسین علیجانزاده روشن نویسنده کتاب از تبار آسمان در گفتوگویی پیرامون مضمون کتاب «از تبار آسمان» اظهار داشت: این کتاب زندگینامه و خاطرات شهید «سید محمود موسوی» است، او یکی از شهدای مدافع وطن بود که در یگان ویژه تکاوری سپاه نیروی زمین با عنوان «صابرین» فعالیت میکرد و در درگیریهای گروهک پژاک به شهادت رسید.
وی در همین راستا ادامه داد: شهید سید محمود موسوی در ارتفاعات استراتژیک جاسوسان سردشت به همراه یگان برای دفاع از مردم حضور پیدا میکند، جنگ پارتیزانی بین یگان صابرین و گروهک پژاک به شهادت شهید سید محمود موسوی به همراه ۱۱ نفر از اعضا یگان در سال ۱۳۹۰ انجامید. هرچند چند سالها بعد گروهک تروریستی پژاک برای همیشه نابود شد، اما فرزندان غیور این آب خاک را به خاک را به شهادت رساندند.
علیجانزاده روشن در مورد شیوه نوشتن کتاب «از تبار آسمان» ابراز کرد: کتاب «از تبار آسمان» شامل مجموعه خاطراتی است که از زبان خانواده، دوستان و همرزمان از سید محمود موسوی در دوران کودکی، نوجوانی، جوانی، فعالیت در مسجد، بسیج و سپاه پاسداران و برخورد با خانواده و اقوام و آشنایان و بیان شده است.
نویسنده کتاب «حاج احمد» به بخشیهای از کتاب «از تبار آسمان» اشاره و اظهار کرد: کتاب «از تبار آسمان» متشکل از موضوعات متعددی است که در کنار آن خاطرات چیده شده است،در عین حال بیانگر سبک زندگی شهید محمود موسوی است، او فردی اخلاق مدار و در عین حال خوش برخورد بود، رفتار او با همسر و خانواده بسیار خاص و ویژه بود، خوش اخلاقی او در منزل از او یک الگو بدل کرده بود، همچنین بعد دیگر کتاب به عرفان این شهید بزرگوار اشاره دارد.
وی در همین راستا افزود: شهید سید محمود موسوی علاقه خاصی به علامه حسنزاده آملی داشت و حتی دیداری نیز با وی کرده بود، این امر در کتاب از زبان دوستان و خانواده به وضوح اشاره شده است سید محمود به شخصیت آیت الله بهجت علاقه شدیدی داشت و از کتابهای زندگی و سخنان ایشان خیلی استفاده میکرد.
علیجانزاده روشن تصریح کرد: شهید سید محمود موسوی آنقدر به دین علاقمند بود که هر جا سخنرانی عالمی بزرگ بر پا بود اگر وقت دارد شرکت میکرد، در تهران پای درس آیت الله قرهی بیشتر از همهجا میرفت و تحت تاثیر تربیت اخلاقی وی قرار گرفته بود، چند روز بعد از شهادت سید محمود، آیت الله قرهی به بابل رفته و بر سر قبر وی رفته حاضر شده بود.
وی پیام کتاب «از تبار آسمان» را مورد بررسی قرار داد و ابرازکرد: بیان الگوهای ارزنده در عصر ما بسیار مهم است، اگر قرار است تمدن آینده را پایه ریزی کنیم ابتدا نیازمند چراغ راه هستیم همین شهدا هستند که چراغهای هدایت میشود وقتی به زندگی تک تک آنان نگاه میکنیم و جلوههای ارزشمندی از وطن پرستی و ایمان و اعتقاد را میبینیم، برای حرکت به سوی آیندهای روشن باید ابتدا ازسبک زندگی «ائمه معصومین (ع)» و در درجه بعد سبک زندگی و تفکر شهدا الگوی برداری کرد و آنان را به جوانان امروز معرفی نموئ.
علیجانزاده روشن الگو برداری از شهدایی همانند شهیدسپهبدقاسم سلیمانی و احمد کاظمی را مهم و تاثیر گذار دانست و خاطرنشان کرد: الگو برداری از شهدایی همانند شهید قاسم سلیمانی و احمد کاظمی در حوزههای مدیریت و رفتاری بسیار مهم است، آنان شهدایی هستند که برای همه ما ملموس بوده و میدانیم که از بین همین مردم و از جنس همین مردمند آنان به ادوار دور تعلق ندارند بلکه افرادی هستند در هشت سال دفاع مقدس حضور داشتند و همواره برای دفاع از وطن سینه سپر کرده و هیچگاه چشم داشتی به مقام و قدرت و حتی توجه عمومی نداشتند.
منبع: میزان
انتهای پیام/ 341