به گزارش خبرنگار دفاعپرس از یاسوج، در کتاب «جستجو در نیزار» آثار «سید مهدی شجاعی»، «احمد دهقان» و «احمد غلامی» به قلم «سعید غلامنژاد مورد بررسی قرار گرفته است.
این کتاب در چهار فصل و 187 صفحه نگارش شده و در شمارگان هزار جلد، توسط انتشارات فرهنگ مانا چاپ و به بازار نشر عرضه شده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
جنگ واژهای آشناست که خشونت، خونریزی و اسلحه را در ذهن ما تداعی میکند؛ اما جنگها تنها ویرانگر و نابودکننده نیستند، غالباً زمینهی شکوفایی علم و ادبیات را فراهم میکنند و به پیشرفت سرعت میدهند اگرچه در جهاتی باعث رکود و ایستا شدن حرکت یک جامعه میشوند. جنگها همواره با اشکها و لبخندها، تلخیها و شیرینیها همراه بودهاند. جنگها اگرچه چهرهای زشت و منفور دارند، اما تلاشهای یک جامعه یا بشر را برای رفع نیازها و سرعت بخشیدن به پیشرفت مضاعف کرده است.
در بخش دیگری از این کتاب میخوانیم:
ادبیات مقاومت، ادبیاتی است که نشانی از ادبیات حماسی دارد. زیرا که حماسهی هر ملتی بیانکنندهی آرمانهای آن ملت است و مجاهدتی که آن ملت در راه سربلندی و استقلال برای بیرون راندن دشمن از سرزمین خود و یا شکست دادن دشمن صورت گرفته است برای نسلهای آینده روایت میکند. نویسندگان ادبیات پایداری پیش از آنکه پای به میدان ادبیات بگذارند در جبهه، آزمودنیها را آزمودهاند. بسیاری از آنان با گرو گذاشتن جان خود در خطوط نبرد، به جامعهشان حیات بخشیدهاند.
انتهای پیام/