مجتهدزاده مطرح کرد؛

تاکید بر تولید آثار مربوط به نقش زنان در دفاع مقدس

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در دیدار با رئیس بسیج صدا و سیما بر تولید آثاری مربوط با حضور و نقش زنان در دفاع مقدس تاکید کرد.
کد خبر: ۴۰۹۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳ - 05August 2020

لزوم تولید آثار مربوط به نقش زنان در دفاع مقدسبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، جلسه هم‌اندیشی پیرامون برنامه‌های گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس با حضور مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، رحمتی، رئیس بسیج صدا و سیما، مشاور امور بانوان صدا و سیما و تعدادی از تولیدکنندگان صدا و سیما برگزار شد.

مجتهدزاده در این جلسه بازخوانی دوران دفاع مقدس و ارائه آن به نسل جدید را یک فضیلت و وظیفه ملی، انسانی و اسلامی دانست که به واسطه آن می‌توان ارتباط و گفتمان بین نسل‌ها را تقویت کرد.

مجتهدزاده هدف از دفاع مقدس را دفاع از ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی معرفی کرد و اظهار داشت: امروز با بازخوانی این دوران طلایی می‌توانیم بار دیگر اهداف عالی اسلام و انقلاب را برای جوانان بازگو کنیم.

وی با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس صرفاً یک امتداد و برهه‌ زمانی نیست، گفت: دفاع مقدس گنجینه‌ عظیمی است که با استخراج منابع آن می‌توان تا مدت‌های طولانی از آن استفاده کرد.

وی تصریح کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و امکانات ایجاد شده، بتوانیم چهلمین سالگرد دفاع مقدس را به نحو احسن گرامی بداریم و متناسب با نیاز امروز جامعه آنچه که در هشت سال دفاع مقدس رقم خورده و گنجینه عظیمی از ارزش‌های متعالی را ایجاد کرده است، به نسل جوان انتقال دهیم.

مجتهدزاده ادامه داد: مادران و همسران شهدای گرانقدر، بهترین الگوی صبر، صلابت و یادگاران ارزشمندی هستند که همواره شایسته تقدیر و سپاس همه افراد جامعه بوده و خواهند بود؛ و لازم است با معرفی این اسوه‌ها به جامعه افق روشنی را پیرامون نسل جوان جامعه قرار دهیم.

رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، مادران شهدا را گمنامان دوران دفاع مقدس خواند که از فرزندان خود در راه عزت اسلام و آرمان‌های ارزشمند انقلاب گذشتند.

در این جلسه مقرر شد برنامه‌هایی در خصوص نقش موثر زنان در دوران دفاع مقدس از جمله مادران شهدا توسط صدا و سیما تولید و حماسه‌های حضور این بانوان به تصویر کشیده شود.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار