نقش آفرینی خبرنگاران در رزمایش «کمک مومنانه» قابل تقدیر است
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، سرهنگ پاسدار «سیاوش مسلمی» فرمانده سپاه کربلا عصر امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: خبرنگاران، رزمندگان خط مقدم در حوزه جنگ نرم هستند.
فرمانده سپاه کربلا خبرنگاران را سربازان گمنام در جبهه جنگ نرم دانست و افزود: نقش آفرینی خبرنگاران برای ایجاد روحیه شور و نشاط بین مردم و مسئولین جهت مشارکت در رزمایش مومنانه قابل تقدیر است.
مسلمی با تصریح بر ایجاد موج همدلی بین مردم مبنی بر دستگیری از نیازمندان و آسیب دیدگان کرونایی خاطر نشان کرد: بخش اعظمی از این موج همدلی ایجاد شده مرهون اطلاع رسانی خبرنگاران است.
فرمانده سپاه کربلا در پایان از برگزاری آئین تجلیل از خبرنگاران روز ۲۵ مرداد خبر داد و خواستار شد: خبرنگاران بیش از گذشته برای احیای روحیه احسان و تعاون مد نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تلاش کنند.
انتهای پیام/


