به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس صبح امروز (یکشنبه) به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار از خبرگزاری دفاع مقدس بازدید کرد.
وی در این دیدار ضمن بازدید از خبرگزاری با حضور در تحریریه در روند تهیه و انتشار اخبار قرار گرفت و با بخشهای مختلف خبری خبرگزاری دفاع مقدس آشنا شد.
مصلحی در جمع خبرنگاران خبرگزاری دفاع مقدس، طی سخنانی با تبریک روز خبرنگار و عید سعید غدیر خم، با بیان اینکه «خبرنگار» همانند «راوی» است و راوی نیز در لسان اهل حوزه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، اظهار داشت: بحث مهمی که همواره بین علما وجود دارد، موضوع «رجالشناسی» است که یک راوی را بشناسند تا بتوانند روایاتی که توسط وی مطرح شده است را بپذیرند؛ بنابراین خبرنگاران یک جایگاه ویژه معنوی و ارزشی دارند.
وی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف بزرگ خبرگزاری دفاع مقدس، اشاعه فرهنگ دوران دفاع مقدس است، بیان داشت: اشاعه ارزشهای دفاع مقدس باید براساس ردهبندی سنّی نظیر؛ کودکان، نوجوانان، جوانان، میانسالان حتی پیشکسوتانی که خودشان در عرصه دفاع مقدس حضور داشتند، تقسیمبندی شده و متناسب با هر گروه، تولید محتوی صورت گیرد.
مصلحی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: دفاع مقدس یک گنج بزرگی است که هرچه از آن برداریم، باز هم تمامشدنی نیست؛ چراکه در این دوران همه به خداوند متعال وصل شده بودند؛ بنابراین میتوان در ابعاد مختلف، برای سلامت جامعه از فرهنگ دفاع مقدس بهره برد.
وی با بیان اینکه جهتگیری خبری در خبرگزاری دفاع مقدس باید با خبرگزاریهای دیگر متفاوت باشد، تصریح کرد: خبرهایی که در خبرگزاری دفاع مقدس منتشر میشوند، باید در آن محور «دفاع مقدس» وجود داشته باشد؛ یعنی مخاطبی که اخبار خبرگزاری دفاع مقدس را دنبال میکند، همیشه «دفاع مقدس» را در خبرهای این خبرگزاری احساس کند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، با تأکید بر ضرورت مقایسه مشکلات امروز کشور با مشکلات کشور در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: مشکلات دوران دفاع مقدس مانند تحریمها و مشکلات اقتصادی مردم، باید در اطلاعرسانیها و مطالبهگریها، برای نسل جوان بهخوبی تشریح شود که در دوران دفاع مقدس برای حل این مشکلات، چگونه عمل میشد؟
مصلحی با بیان اینکه امروز موضوع «کمکهای مومنانه» که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر روی آن تأکید میکنند، باید به مشارکتهای مردمی در دوران دفاع مقدس تشبیه شود؛ چراکه در این دوران، دقیقا وضعیت ما همینگونه بود، گفت: معاونت برنامه و بودجه کشور در دوران هشتساله جنگ تحمیلی، بودجهای که برای جنگ اختصاص میداد، حدود 14 تا 17 درصد از کل بودجه کشور بود، در حالی که ما با همه دنیا در حال جنگ بودیم و بهدلیل تحریمها، حتی سیمخاردار هم به ما نمیدادند و این درصد از بودجه هم بیشتر صرف حقوق کارکنان میشد؛ بنابراین حضرت امام خمینی (ره) کار بزرگی که انجام داد، این بود که مردم را وارد جنگ کرد؛ لذا میدیدیم که در شهر تهران، پایگاه بسیجی برای جبههها تانک خریده است یا حتی آمبولانسهایی که در جبههها بود را مردم تهیه میکردند.
وی با تأکید بر ضرورت بهرهمندی از نکات درسآموز و دستاوردهای دوران دفاع مقدس، گفت: یکی از نکاتی که در عرصه بینالملل باید مورد توجه قرار گیرد، این است که بگوییم قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و وقوع جنگ تحمیلی، کشورمان در ابعاد مختلف در چه رده و موقعیتی بوده است و امروز با وجود این فشارها و تحریمها، در چه رده و جایگاهی قرار دارد.
وزیر سابق اطلاعات به یک نمونه از فشارهای دشمن در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: دستگاههای اطلاعاتی بیگانه مانند آمریکا و انگلیس، مکرراً بهدنبال این موضوع بودند که از طریق همایشها، دانشمندان ما را در علوم مختلف شناسایی کنند تا اینکه آنها را ترور کرده و یا آنها را بربایند.
وی با بیان اینکه قدرت موشکی امروز کشور مرهون دوران دفاع مقدس است، گفت: شهید «طهرانی مقدم» زمانی که بر روی پروژههای موشکی کار میکرد، هربار که به مشکلی میخورد، از من میخواست تا نیمههای شب با هم برویم و برای راهافتادن کارش، به حضرت زهرا (س) توسل کنیم و این درحالی بود که فردای آن روز، بعد از اینکه به حضرت زهرا (س) توسل کرده بودیم، میآمد و میگفت که مشکل حل شده است.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس با بیان خاطرهای از دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: یکی از گردانهای «شهررضا» در محاصره دشمن قرار گرفته بود و ما نگران بودیم؛ اما پس از مدتی دیدیم که فرمانده گردان آمد، به وی گفتم: «چگونه شد از محاصره بیرون آمدید؟»، گفت: «بالاخره حضرت زهرا (س) کار خود را کرد!». یادم میآید تا قبل از اینکه این فرمانده گردان شهید شود، بارها به نزد او رفتم و گریه کردم و از او خواستم تا بگوید که آنشب چه اتفاقی افتاده است؛ اما فقط میگفت که «حضرت زهرا (س) خودش حل کرد».
وی ادامه داد: ما امروز در پیشرفتهای علمی خود، با همین توسلها پیش میرویم و شما خبرنگاران باید این فرهنگها را به نسل امروز بیاموزید.
به گزارش دفاعپرس، حجتالاسلام «حیدر مصلحی» (۱۳۳۶، شهرضا) دارای مدرک کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی از مؤسسه آموزشی امام خمینی (ره) در قم است. وی همچنین تحصیلات حوزوی را تا سطح خارج فقه و اصول در حوزههای علمیه قم و تهران گذرانده است که از سوابق او میتوان به «مسئول عقیدتی، سیاسی کمیته انقلاب اسلامی در تهران»، «مسئول سیاسی - بخش خارجی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم»، «مسئول سیاسی نمایندگی امام خمینی (ره) در قرارگاه کربلای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور»، «نمایندگی امام خمینی (ره) در قرارگاه کربلا سپاه، مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور»، «نمایندگی امام خمینی (ره) در قرارگاه خاتم سپاه در مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور»، «نماینده ولی فقیه در نیروی زمینی سپاه در تهران»، «نماینده ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج در تهران»، «نماینده ولی فقیه در نیروی هوایی سپاه در تهران»، «عضو شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق اهل سنت»، «رئیس شورای برنامهریزی مدارس علمیه اهل سنت»، «عضویت در گروه ۶+۵ اصولگرایان»، «عضو هیئت مرکزی نظارت شورای نگهبان در استان و شهر تهران»، «نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه»، «وزیر اطلاعات دولت دهم» و «مشاور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)» اشاره کرد.
وی هماکنون به عنوان رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس وابسته به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مشغول به فعالیت است.
انتهای پیام/ 112