سرهنگ مدنی:

۴۰۰ بسته معیشتی در بین نیازمندان سلماس توزیع می‌شود

فرمانده سپاه سلماس گفت: در دومین مرحله رزمایش کمک مومنانه ۴۰۰ بسته معیشتی در سلماس توزیع می‌شود.
کد خبر: ۴۱۰۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۷ - 10August 2020

۴۰۰ بسته معیشتی در بین نیازمندان سلماس توزیع می‌شود

سرهنگ علیرضا مدنی، فرمانده سپاه سلماس در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس از ارومیه، با اشاره به اجرای دومین مرحله رزمایش کمک مومنانه در سلماس اظهار داشت: برنامه‌ریزی شده است تا دو هزار بسته معیشتی و بهداشتی در بین نیازمندان سطح شهرستان توزیع شود.

وی با اشاره به اینکه تعداد بسته‌های معیشتی ۴۰۰ عدد است، افزود: بسته‌های معیشتی شامل گوشت مرغ، روغن و برنج بوده و در میان افرادی که توسط پایگاه‌های بسیج محلات شناسایی شده، توزیع می‌شود.

فرمانده سپاه سلماس ادامه داد: دومین مرحله از رزمایش کمک مومنانه از عید غیدخم آغاز شده و فازهای بعدی این رزمایش در دهه اول محرم و دهه آخر صفر اجرا خواهد شد.

وی عنوان کرد: همچنین در قالب رزمایش کمک مومنانه به مناسبت عید غدیر خم یک هزار و ۵۰۰ پرس غذای گرم در بین نیازمندان توزیع شد.

سرهنگ مدنی خاطرنشان کرد: در مرحله نخست رزمایش کمک مومنانه که در ماه رمضان اجرا شد بیش از شش هزار بسته معیشتی در بین افراد آسیب‌دیده از کرونا در سطح شهرستان توزیع شده بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار