با اتمام پروژه ساخت در قم

ضریح امامین عسکریین(ع) پس از تامین امنیت به سامرّا منتقل می‌شود

ضریح امامین عسکریین(ع) پس از تامین امنیت به سامرّا منتقل می‌شود مدیر پروژه ساخت ضریح حرمین عسکریین(ع) گفت: ساخت ضریح حرم امام هادی و امام حسن عسکری علیهما السلام در قم به پایان رسیده و پس از برقراری امنیت کامل در سامرا به عراق منتقل می‌شود.
کد خبر: ۴۱۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶ - 14February 2015

ضریح امامین عسکریین(ع) پس از تامین امنیت به سامرّا منتقل می‌شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، حجت الاسلام سید ابراهیم لاجوردی اظهار کرد: کار ساخت ضریح امامین عسکریین(ع) مدتی است به پایان رسیده و منتظر رهنمودهای مرجعیت دینی از نجف هستیم تا هماهنگی لازم بین مسئولان عراق و ایران برای انتقال ضریح انجام شود.

وی گفت: این ضریح پس از استقرار امنیت و آسایش کامل در شهر سامرا به کشور عراق منتقل خواهد شد.

حجتالاسلام لاجوردی افزود: برای ساخت این ضریح از ممتازترین هنرمندان و بهترین مصالح استفاده شده به گونهای که پیش بینی میشود عمر آن بین ۳۰۰ تا ۴۰۰سال باشد.

وی ادامه داد: بدنه این ضریح از ۱۱تن چوب اعلاء ساج است که از کشور برمه وارد شده و مانع نفوذ آب و حشره و موریانه است.

حجتالاسلام لاجوردی افزود: در ساخت ضریح حرمین عسکریین ۷۰کیلوگرم طلا، ۴هزار و ۵۰۰کیلوگرم نقره و ۲هزار و ۵۰۰کیلوگرم مس به کار رفته است.

مدیر پروژه ساخت حرمین امامین عسکریین خاطرنشان ساخت: طراحی این اثر بدیع را سید مهدی علمدار از بزرگترین طراحان کشور انجام داده و سیدمحمد حسینی موحد از اساتید برجسته خوشنویسی کشور در این ضریح هنر خود را ارائه کرده است.

لاجوردی گفت: علاوه بر این ضریح، ۵صندوق خاتم توسط استادان نامی شیراز با استفاده از عاج فیل ساخته شده که برای تذهیب هر صندوق ۲۵۰هزار دلار هزینه شده است.

وی افزود: همچنین ۴درب بزرگ طلا و میناکاری شده که برای هر در دو کیلوگرم طلا به کار رفته و نیز ۸در کوچک که مابین درهای بزرگ نصب میشود ساخته شده است.

کار ساخت ضریح حرمین عسکریین از سال ۱۳۸۹با تاکید آیتالله العظمی سیستانی در قم آغاز شده و  امسال به پایان رسیده است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین