رحمانی‌فضلی:

انتظار همکاری اطلاعاتی و تجهیزاتی از سازمان ملل و دیگر کشورهای دنیا را داریم

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران با اشاره به موضوع تحریم‌ها از سازمان ملل و دیگر کشورهای دنیا خواست تا در خصوص همکاری‌های اطلاعاتی و تامین تجهیزات مورد نیاز برای مبارزه با مواد مخدر اقدامات بیشتری را انجام دهند.
کد خبر: ۴۱۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷ - 16February 2015

انتظار همکاری اطلاعاتی و تجهیزاتی از سازمان ملل و دیگر کشورهای دنیا را داریم

به گزارش گروه اجتماعی " دفاع پرس "، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه افتتاحیه دومین نشست بینالمللی وزرای کشورهای منطقه که با موضوع ارزیابی تحولات وضعیت مواد مخدر برگزار شد در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگاری که در خصوص اقدامات و انتظارات ایران از مجامع بینالمللی در مبارزه با مواد مخدر جویا شده بود، اظهار داشت: ما همواره به دنبال حمایت از اقدامات مبارزهای در سطح بینالمللی و منطقهای هستیم و ما تمام تلاش خود را برای تقویت همکاریهای منطقهای میان دو کشور ایران، پاکستان و افغانستان انجام دادیم. ما به دنبال آن هستیم تا همکاریهای بینالمللی و منطقهای در تمامی حوزهها از جمله حوزه اطلاعاتی در روابط دو جانبه و چند جانبه ارتقا یابد و خوشبختانه در حوزه اطلاعاتی موفق شدهایم همکاری خوبی را با دیگر کشورهای منطقه داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه همکاریهای منطقهای و بینالمللی در دیگر حوزهها در خصوص مبارزه با مواد مخدر خوب نبوده است، گفت: ما از سازمان ملل و شخص آقای فدوتوف انتظار داریم که در خصوص تغییر الگوی کشت و تغییر روش امرار معاش مردم افغانستان اقدامات جدیتری را انجام دهند. چرا که امروز تولید 6 هزار تن مواد مخدر، امرار معاش مردم افغانستان را تأمین میکند.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران با بیان اینکه امرار معاش مردم افغانستان نیازمند تغییر است، این تغییر را در گروه حمایتهای بینالمللی ارزیابی کرد.

رحمانیفضلی همچنین به مشکلات موجود بر سر راه مقابله ایران با مواد مخدر در مرزهای کشورمان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ما در زمینه تأمین دستگاههای ایکس ری و مواد یاب با مشکل مواجهیم و تحریمها باعث شده است تا کمبودهایی در این بخش به وجود آید. این در حالی است که ایران به نمایندگی از تمامی کشورهای دنیا در حال مبارزه با مواد مخدر است ولی به دلیل تحریمها هیچ کمکی به ایران انجام نمیشود.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه همکاریهای اطلاعاتی نیز امیدواریم کشورهای منطقه و دیگر کشورهای جهان همکاری اطلاعاتی کاملی را در خصوص اطلاعات محرمانه در موضوع مواد مخدر با ما داشته باشند.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران در پایان با تأکید بر ضرورت کمکهای بینالمللی در تمامی حوزهها از جمله پیشگیری و درمان اعتیاد ابراز امیدواری کرد که همکاریها و کمکهای بینالمللی به ایران برای ارتقای مبارزه با مواد مخدر افزایش یابد.

انتهای پیام/
 

نظر شما
پربیننده ها