مدیر مرکز حمایت از معلولین ضایعات نخاعی ایران در گفت‌وگو با دفاع پرس:

همایش ویلچر رانی معلولین برگزار می شود

مدیر مرکز حمایت از معلولین ضایعات نخاعی ایران گفت: همایش ویلچر رانی معلولین مرکز حمایت از معلولین ضایعات نخاعی ایران در پارک قیطریه برگزار می شود.
کد خبر: ۴۱۲۷۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵ - 16February 2015

همایش ویلچر رانی معلولین برگزار می شود

علی ضرابی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان " دفاع پرس "،  با اعلام این خبر گفت: همایش ویلچر رانی معلولین مرکز حمایت از معلولین ضایعات نخاعی ایران به مناسبت فرارسیدن بهار و با هدف فراهم آوردن روزی پر نشاط و فرحبخش برای مددجویان این مرکز و خانواده های آنها و همچنین تشویق معلولین به ورزش و داشتن زندگی سالم تر و حضور هرچه بیشتر در برنامه های جمعی و دستیابی به خود باوری بیشتر با همکاری شهرداری ناحیه 7 منطقه 1 تهران در روز شنبه 2 اسفند ماه ساعت 14 بعد ازظهر در پارک قیطریه برگزار  می شود.

وی گفت: برنامه هایی شاد برای معلولین در این روز در نظر گرفته شده که شامل مسابقات پرتاب دارت ، طناب کشی و مهارتهای ویلچر رانی و همچنین برنامه های تفریحی و سرگرم کننده ای است که برای مددجویان در نظر گرفته ایم .

مدیر مرکز حمایت از معلولین ضایعات نخاعی ایران در خاتمه عنوان کرد از کلیه علاقمندان جهت شرکت و حضور در این همایش و کسب اطلاعات بیشتر به سایت انجمن www.irannokhaa.ir   و یا با شماره های19 -22733715   مراجعه کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار