به گزارش خبرنگار اخبار داخلی دفاعپرس، آیدین نظری - فداحسین مالکی نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح انسداد شبکههای اجتماعی خارجی که از سوی برخی از نمایندگان مطرح شده است، اظهار داشت: بدون شک اولویت نخست مجلس یازدهم، معیشت مردم و رفع مسائل اقتصادی است، ما دنبال کمک به دولت هستیم تا گرانی خانمان سوز کنترل و مدیریت شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام و سخنان روزهای نخست فعالیت مجلس یازدهم فرمودند، اولویت مجلس مسائل اقتصادی و معیشت مردم است حتی رفع موانع و مشکلات اقتصادی مهمتر از موضوعات و مسائل فرهنگی است.
مالکی یادآور شد: بدون تردید دغدغه و نگرانیهایی در ارتباط با فضای مجازی وجود دارد. فرمایشات رهبری هم در این خصوص فصلالخطاب است. امام خامنهای خطاب به دولت نیز درباره اهمیت مدیریت و کنترل فضای مجازی توضیح دادند اما در کنار کنترل تهدیدات باید از فرصتهای فضای مجازی هم بهره برد.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت و مجلس به سمتی باید بروند که ضمن رفع دغدغه خانوادهها، فضای مجازی مدیریت شود و این به معنای انسداد شبکههای فضای مجازی نیست بنابراین خط قرمز ما فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این خصوص است.
وی ضمن گلایه از عدم پاسخگویی وزیر ارتباطات به سوال نمایندگان پیرامون مشکلات فضای مجازی، گفت: آقای آذری جهرمی باید انتقادات و گلایه نمایندگان را مورد توجه قرار دهد و ضمن مدیریت و کنترل فضای مجازی، تهدیدها را به حداقل برساند و شرایط بهرهبرداری از فرصتهای فضای مجازی را هم فراهم کنن.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس دنبال ساماندهی فضای مجازی است، ساماندهی هم به معنای رفع مشکلات طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ما باید از فرصتهای فضای مجازی استفاده کنیم؛ زیرا فضای مجازی جزئی از سبد اقتصادی خانوارها شده است.
مالکی یادآور شد: همه کشورها به دنبال استفاده و بهرهبرداری از فرصتهای فضای مجازی است، ما از شبکههای اجتماعی خارجی وحشتی نداریم و مسلمانان موظفند از علوم مختلف برای پیشبرد منافع مردم خود استفاده کنند؛ کما اینکه دین مترقی اسلام محدودیتی برای استفاده از علوم جدید ایجاد نکرده است. اما چارچوب فعالیت باید مشخص شود تا تعرضی به حریم خصوص افراد و خانوادهها صورت نگیرد.
انتهای پیام/ 151