توسط پایگاه زینبیه (س) صورت گرفت؛
امر به معروف و نهی از منکر در جمع عزاداران حسینی
خواهران بسیجی پایگاه مقاومت زینبیه (س) شهدای خواهر، با حضور در جمع عزاداران حسینی با تأکید بر حجاب زهرایی و رعایت پوشش اسلامی و رعایت فاصله اجتماعی و اهدای ماسک در این دهه اول محرم از هیچ گونه تلاشی دریغ نکردند.

به گزارش دفاعپرس از یزد، در هفته امر به معروف و نهی از منکر و با همت خواهران بسیجی پایگاه مقاومت زینبیه (س) شهدای خواهر، با حضور در جمع عزاداران حسینی با تأکید بر حجاب زهرایی و رعایت پوشش اسلامی و رعایت فاصله اجتماعی و اهدای ماسک در این دهه اول محرم از هیچ گونه تلاشی دریغ نکردند.
«حیدری» فرمانده پایگاه مقاومت زینبیه (س) گفت: همانطور که حضرت ابوالفضل العباس (ع) پشت سر ولایت زمان خود بودند و نمونه کامل ولایت مردی بودند، ما هم باید پشت ولایت فقیه زمان خود باشیم و امر به معروف و نهی از منکر را پر رنگتر کنیم.
در این راستا سفیران بهداشت و خادمان حضرت زینب (س) پایگاه مقاومت روستای کوشک در زمینه امر به معروف و نهی از منکر درجمع عزاداران حسینی کار خود را به نحو احسن اجرا کردند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


