به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، «بیژن نوباوه» عضو کمیسیون فرهنگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی درباره موضوع بررسی سند ۲۰۳۰ اظهار داشت: غرب با باور و عقیده سازی و به نوعی حکمرانی نرم به جنگ عقاید سایر کشورها رفته و باورهای خود را قالب میکند.
وی افزود: در واقع دروغ بزرگ به مردم میگویند و اساس بیشتر مشکلات باورهای ناصحیح است و بخصوص در ۱۰ سال گذشته در کشور ما بیشتر این مساله نمود داشته و سند ۲۰۳۰ و بحث اقتصادی FATF نمونههایی از این تفکر و القای باورهای نادرست در جامعه است.
نوباوه ادامه داد: تربیت شدگان دانشگاههای غربی گاهی بر اثر این باورها در کشور به دنبال پیاده کردن مدل غربی در حوزههای مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ و آموزش هستند و این امر موفقیت بزرگی برای غربیها است.
وی در خصوص عملکرد مجلس در برخورد با سند۲۰۳۰ و FATF به رادیو گفتوگو گفت: اولین بار مقام معظم رهبری درباره سند۲۰۳۰ هشدار دادند و درباره FATF اصلا موضوعی در مجلس مطرح نشده و لایحه هنوز به مجلس نیامده بود؛ بسیاری از مواردی از این دست وجود دارد که پنهانی و مخفی انجام میشود.
نوباوه در پاسخ به این سوال که برخی کنوانسیونهای جهانی و اسناد بین المللی هستند که از مسیر مجلس گذشته وتصویب شدند در عین حال دنبال کننده مفاد سند۲۰۳۰هستند پس چرا نمایندگان به این موضوع دقت ندارند گفت: مجلس در دو حوزه قانون گذاری و نظارت مسئول است، اما آنچه به مجلس نمیآید نمایندگان نمیتوانند پاسخگو باشند یا برخی آیین نامههای اجرایی که کلیت تصویب شده و دولت آنگونه که میخواهد عمل میکند و یا مسئول یونسکو در ایران باید پاسخگو باشد پس سیطره اطلاعاتی مهم است و بزرگترین دروغهای دولتها در مجلس عنوان میشود.
وی بیان کرد: تا زمانی که نگاه سیاسی بر مسائل فرهنگی باشد مشکلات باقی میماند و سند۲۰۳۰ اگر خوب است باید خوبی آن را عنوان کنند و اگر ابعاد این سند برای مردم مشخص شد به طور حتم آنها هم با اجرای آن مخالفت میکنند چرا که در ۱۵ سال آینده حتی کارگر کارخانه را باید از خارج از کشور بیاوریم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: مقام معظم رهبری چراغ راهنمای راه هستند ایشان به مساله سبک زندگی اشاره کردند که امری مهم و راهبردی است همانطور که مک لوهان دهکده جهانی را مطرح کرد. آقای رحیم پور ازغدی مساله هر خانواده یک کشور را عنوان کردند چرا که هر یک نفر یک گوشی تلفن همراه به دست گرفته و هر کدام زندگی جداگانه دارند در حالی که در امریکا و اروپا هم این چنین نیست.
وی در خاتمه افزود: کمیسیون فرهنگی در مجلس و بخشهای فرهنگی در نهادها، از پایینترین و کمترین اعتبار بهره میبرند، چون هنوز جایگاهی برای فرهنگ در کشور در نظر نگرفتهایم؛ یونسکو در مجلس رسمیت یافته است، اما گزارشهای آن به مجلس نمیآید پس دولت باید به مجلس اطلاع دهد و مسائل فرهنگی با بخشنامه اطلاع رسانی نمیشود فرهنگ مساله کنکاشی است.
انتهای پیام/102