فرمانده سپاه خراسان‌ جنوبی:

انسجام ملی بزرگترین دستاورد دفاع مقدس/ از الگوهای موفق دوران دفاع مقدس استفاده کنیم

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی به تشریح دستاوردهای دفاع مقدس پرداخت و گفت: انسجام ملی بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است که ابهت پوشالی ابرقدرت‌ها را بهم ریخت.
کد خبر: ۴۱۴۵۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵ - 07September 2020

انسجام ملی بزرگترین دستاورد دفاع مقدس/ از الگوهای موفق دوران دفاع مقدس استفاده کنیمبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، سردار «علی قاسمی» فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌ جنوبی امروز در همایش مشترک ائمه جمعه و جماعت، بخشداران، دهیاران و فرماندهان پایگاه‌های بسیج با محوریت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: دوران دفاع مقدس فرصت تبلور باورهای دینی و تحکیم انسجام ملی و هویت ملی است.

وی با تأکید بر اینکه امروز همانند دوران دفاع مقدس، تحکیم و تقویت انسجام اجتماعی و دشمن شناسی با محوریت ولایت فقیه در جامعه ضروری است، گفت: توسعه یگان‌های مردمی، وحدت مردمی و حضور جوانان و فرماندهان جوان از دلایل موفقیت‌های دفاع مقدس بود.

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی به تشریح دستاوردهای دفاع مقدس پرداخت و عنوان کرد: انسجام ملی بزرگترین دستاورد دفاع مقدس است که ابهت پوشالی ابرقدرت‌ها را بهم ریخت.

قاسمی رشد و تعالی باورهای دینی را از دیگر دستاوردهای دفاع مقدس ذکر کرد و گفت: این دوران به عنوان دانشگاهی به محل تبلور باورهای دینی تبدیل و ضعف اعتقادی و باورهای دینی را در ملت ایران تقویت کرد.

وی اعتماد نکردن به دشمنان را از جلوه‌های دیگر انسجام ملی در دوران دفاع مقدس عنوان کرد و بیان داشت: برای توفیق در صحنه‌های مدیریتی و اقتصادی امروز جامعه باید از الگوهای موفق دوران دفاع مقدس استفاده کنیم.

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی ادامه داد: متأسفانه امروز برخی از این موضوع مهم غفلت دارند و دشمن را دوست و به او اعتماد می‌کنند در حالی که رزمندگان لحظه‌ای در اعتماد و سازش با دشمن شک نکردند و تا آخرین نفس در مقابل دشمن ایستادند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار