به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، فاطمه ملکزادگان کارشناس و مدیر کتابخانه دیجیتال دفاع مقدس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس که در کتابخانه ملی ایران مستقر است با بیان این مطلب درباره منابع موجود در این سازمان اظهار داشت: در بخش پنجره دیجیتال ۱۵ هزار و ۷۸ عنوان کتابشناسی دفاع مقدس بارگذاری شده است. همچنین ۱۲ هزار منابع در حوزه مقدس توسط سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس به کتابخانه ملی ایران اهدا شد.
ملک زادگان گفت: براین اساس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران یکی از غنیترین منابع کتابی، اسنادی، تصاویر دفاع مقدس و ادبیات پایداری را دارا است که مصداق آن ساخت مستند و فیلمهای دفاع مقدس با استفاده از منابع موجود در این سازمان است و از طرفی دیگر به دلیل صادر کردن فیپا و قانون واسپاری و اهدای دو کتاب توسط ناشرین به کتابخانه ملی، ذخایر کتب کتابخانه ملی با موضوع دفاع مقدس و ادبیات پایداری غنیتر است.
این کتابدار تخصصی کتب دفاع مقدس و ادبیات پایداری با اشاره به طرحهای پژوهشی و پایان نامهها در حوزه دفاع مقدس گفت: بارگذاری ۲۰۰ عنوان پایان نامه و طرحهای پژوهشی دفاع مقدس در پنجره کتابخانه دیجیتال دفاع مقدس در کتابخانه ملی انجام شده است که پژوهشگران و مخاطبان در نقاط مختلف کشور برای دستیابی به این منابع میتوانند به مراکز سازمان اسناد و کتابخانه ملی در استانهای کشور مراجعه کنند و به این منابع دسترسی پیدا کنند.
لازم به توضیح است طی تفاهم نامهای بین سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس، برخی اسناد و مدارک دفاع مقدس موجود در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس به همراه اسناد و مدارک کمیسیونهای اسرا و مفقودین به مخازن سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران منتقل شده است.
در ادامه این همکاری راه اندازی پنجره و بخش کتاب دیجیتال دوران دفاع مقدس در کتابخانه ملی نیز از دیگر مفاد این تفاهم نامه است و براین اساس کتابخانه ملی با همکاری سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس شرایط فعالیت نخستین کتابدار تخصصی کتب دفاع مقدس و ادبیات پایداری را در تالار تخصصی کتابخانه ملی فراهم کرده است.
انتهای پیام/102