به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس، مدیر فرهنگی هنری منطقه 19 و رییس فرهنگسرای مهر با اعلام این خبر گفت: این اقدام برای نخستین بار در سطح شهر تهران و با هدف صیانت و نگهداری از ارزشهای دفاع مقدس و دستاوردهای آن، الگو سازی برای قشر نوجوان و جوان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اجرا میشود.
به گفته سعید رنجبریان شهدای مدرسه (معلم و دانشآموز) با انتخاب درست خود و برای دفاع از ارزش های الهی، اسلامی و ایرانی قدم در راه مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس گذاشتند و به بالاترین درجه شهادت نائل آمدند. او ادامه داد: هم اکنون بر خود وظیفه می دانیم که در راه اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت و آرمانهای هشت سال دفاع مقدس و انتقال آن به نسل جوان همت بیشتری بگماریم.
سعید رنجبریان با بیان اینکه طرح دفترچههای خاکی در چند مرحله اجرا خواهد شد، تصریح کرد: در مرحله اول شهدای مدرسه از جمله معلمان، فرهنگیان و دانش آموزان منطقه به کمک اهالی و به ویژه دانش آموزان شناسایی خواهند شد و در همین مرحله بازدید از خانواده این شهدای گرانقدر و گفتگو به منظور ثبت ویژگیهای اخلاقی و خاطرات شهید بزرگوارشان صورت خواهد گرفت.
مدیر فرهنگی هنری منطقه 19به برنامه ریزی به منظور انتشار اطلاعات و ویژگیهای شهدای مدرسه اشاره کرد و ادامه داد: در مرحله دوم طرح «دفترچه های خاکی» اقدام به جمع آوری و دسته بندی اطلاعات شهدا و انتشار کتاب «یادنامه» صورت خواهد پذیرفت.
به گفته رنجبریان، در این کتاب زندگینامه، خاطرات، وصیت نامه و تصاویر شهدا منتشر خواهد شد.
او درباره مرحله سوم طرح «دفترچه های خاکی» گفت: در مرحله سوم و نهایی مراسم رونمایی از کتاب و توزیع آن در سطح مدارس و میان دانش آموزان پیش بینی شده است. رئیس فرهنگسرای مهر در بخشی از صحبتهای خود به برگزاری چندین مرحله مسابقه کتابخوانی از محتویات این کتاب با همکاری آموزش و پرورش منطقه 19 تاکید کرد و اظهار امیدواری کرد که با همکاری شهروندان و به ویژه دانش آموزان تا پایان سال جاری مرحله اول و دوم این طرح به صورت کامل اجرا شود.
او درباره تاثیر اجرای این طرح بر دانش آموزان، گفت: بی شک در طرحی که خود دانش آموزان در اجرای آن حضور داشته باشند، تاثیر خوبی نیز خواهند پذیرفت.
رنجبریان درباره کارهایی که تاکنون به انجام رسیده است، توضیح داد: تاکنون 19 معلم شهید منطقه 19 شناسایی و اطلاعات آنها به صورت کامل جمع آوری شده است. هم چنین نزدیک به 20 شهید دانش آموز نیز شناسایی و در حال جمع آوری اطلاعات آنها هستیم. او انعکاس سبک زندگی و الگوسازی شهدا برای جوانان را از جمله رویکردهایی اصلی این طرح دانست.
رییس فرهنگسرای مهر اسامی برخی از شهدای منطقه 19 را که اطلاعاتشان جمع آوری شده است را عنوان کرد: شهید جمشید میرزایی، شهید منصور(حسن) فرجی، شهید مهدی فولادی، شهید قاسم اسلامیان امیری، شهید محمد امینی، شهید بهرام حق نجات، شهید علی نصیرزاده، شهید سید حسن موسوی، شهید حسین معصومی سنجابی، شهید علی اصغر رجبی، شهید عبدالاحد تائبی، شهید اسماعیل عیوضی، شهید محمد تقی رحمانی، شهید سلیمان صادقی، شهید علیرضا رابعی، شهید اسماعیل کرکچی، شهید محمد حسین خیام، شهید علیرضا افشار نادری و شهید الطفات شرافتی از جمله شهدای معلم مدارس این محدوده هستند.
او همچنین به برنامه ریزی برای جمع آوری زندگی نامه و خاطرات 20 دانش آموز شهید منطقه 19 تاکید کرد و اسامی این شهدای گرانقیمت را عنوان کرد: شهید اسماعیل اسماعیلی، شهید محمدرضا رام بجندی، شهید غفور مومن زاده، شهید ابوالفضل جلیلی، شهید رسول لواخواه، شهید رضا جوادی، شهید محمدرضا میرزایی، شهید هوشنگ دلیری، شهید عبدالعلی روشن، شهید گلشاد مولوی، شهید محمدعلی جربان، شهید هادی صادقی، شهید اسماعیل ندیری زاده، شهید محمد ناظری، شهید نادر باقری، شهید رضا منقلبی، شهید حسین نیکوبین، شهید حبیب آقا جانلو، شهید احمد پوراحمد خمینی و شهید محمد سخاوتی 20 شهید دانش آموزی هستند که تا کنون در منطقه 19 شناسایی شده اند.
بنابراین گزارش، علاقهمندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به فرهنگسرای مهر واقع در اتوبان شهید تندگویان، خیابان شهید لطیفی، کوچه تگرگ مراجعه کنند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن: 55033900 تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/