ملت‌های عربی، در پازل حکام مزدور خود بازی نمی‌کنند/ تقسیم نقش میان واشنگتن و تل آویو

تحلیلگر سیاسی عراقی اعلام کرد که مقاومت ملت های عربی در برابر عادی سازی روابط، برگ برنده ای است که باید از آن حمایت شود.
کد خبر: ۴۱۸۲۸۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲ - 24September 2020

ملت‌های عربی، در پازل حکام مزدور خود بازی نمی‌کنند/ تقسیم نقش میان واشنگتن و تل آویوبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، در حالی تریبون‌های رسانه‌ای وابسته به محور شر و در رأس آن‌ها رژیم صهیونیستی تلاش دارند این طور القا کنند که قاطبه کشور‌های عربی به دنبال عادی سازی روابط با تل آویو هستند، ملت‌های عربی بار‌ها با برگزاری تظاهرات و به راه انداختن کمپین‌های مختلف مخالفت خود را با این اقدامات نشان داده اند.

آن‌ها اعلام کرده اند که در پازل حکام سرسپرده و مزدور عربی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بازی نخواهند کرد و هرگز این روند را نمی‌پذیرند.

رژیم صهیونیستی و آمریکا نیز با تقسیم نقش میان خود می‌کوشند با بازی اعطای وام‌های کلان و تحریم کشور‌های عربی، آن‌ها را به سمت عادی سازی سوق دهند.

«علی فاهم» کارشناس و تحلیلگر عراقی در گفت‌وگویی در خصوص مخالفت برخی کشور‌های عربی مانند کویت، قطر، تونس، الجزایر و… با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت: متأسفانه کار جهان عرب به جایی رسیده است که ما باید به دنبال کشور‌های مخالف عادی سازی روابط و علت مخالفت آن‌ها با دوستی با یک رژیم اشغالگر بگردیم. این در حالی است که تا دهه هفتاد میلادی، موضع گیری کشور‌های عربی علیه عادی سازی روابط بود و ما این مسأله را در واکنش این کشور‌ها علیه امضای معاهده کمپ دیوید و انزوای مصر از جهان عرب دیدیم، اما در سال ۲۰۲۰ شاهد استقبال کشور‌های عربی از توافقنامه سازش میان امارات، بحرین و رژیم صهیونیستی هستیم.

ملت‌های عربی، عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را یک اقدام خیانتکارانه علیه آرمان فلسطین می‌دانند به همین دلیل به حکام خود برای ممانعت از ورود به این روند فشار می‌آورند. برخی از این کشور‌ها مانند کویت شدیداً از سوی آمریکا و کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس برای ورود به این روند تحت فشار قرار دارند.

این تحلیلگر عراقی در خصوص نقش ملت‌های آزادی خواه عربی در برابر روند عادی سازی روابط بیان کرد: واضح و مشخص است که شعله مقاومت همچنان در درون ملت‌های عربی روشن است. آن‌ها با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالف هستند؛ این در حالی است که تریبون‌های رسانه‌ای قدرتمندی، برای مهیا کردن مسیر عادی سازی روابط با تل آویو تبلیغ می‌کنند. ما شاهد یک جنگ نرم وسیع برای منحرف کردن آرا و افکار ملت‌های عربی در قبال عادی سازی روابط هستیم.

این ملت‌ها در عین حال، برگ برنده‌ای برای اعمال فشار بر رژیم‌های مزدور عربی با هدف ممانعت از حرکت در مسیر نقشه‌های آمریکا به شمار می‌روند. ما روی این ملت‌ها حساب باز می‌کنیم، اما باید از آن‌ها حمایت کرده و آن‌ها را یاری کنیم؛ ملت‌هایی که آخرین سد در برابر جریان حامیان عادی سازی روابط محسوب می‌شوند.

علی فاهم در خصوص اینکه رژیم صهیونیستی از باج دادن‌های مالی به برخی کشور‌های فقیر عربی برای کشاندن آن‌ها به سمت عادی سازی روابط استفاده می‌کند، گفت: باید بگوییم که هیچ کشور عربی نیست که فقیر باشد بلکه تمام کشور‌های عربی دارای ثروت‌های هنگفت طبیعی هستند، اما سو مدیریت این منابع در کنار وجود فساد، جنگ‌ها و حضور عناصر مزدور سرسپرده آمریکا در مناصب قدرت باعث شده که این کشور‌ها فقیر شوند.

این مسأله معروف است که صهیونیست‌ها کنترل جریان مالی و پولی جهان را از طریق به دست گرفتن کنترل بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در اختیار دارند. آن‌ها از این پول‌ها به نفع رژیم صهیونیستی استفاده می‌کنند.

به همین دلیل از ابزار وام و سود آن برای تسلط بر تصمیم گیری‌های کلان کشور‌های بزرگ بهره می‌برند. تاریخ نشان می‌دهد که خانواده‌های یهودی مانند روچیلد و راکفلر به صورت آشکار در این مسیر گام برداشته اند.

آن‌ها با اعمال فشار بر کشور‌هایی که در منطقه از مشکلات اقتصادی رنج می‌برند تلاش می‌کنند از سیاست چماق و هویج بهره ببرند. صهیونیست‌ها بعد از به بند کشیدن این کشور‌ها از طریق وام‌ها و بهره‌های کلانی که توانایی پرداختشان را ندارند، بر تصمیم گیری این کشور‌ها سیطره پیدا می‌کنند.

بعد از آن، درخواست‌ها برای عادی سازی روابط افزایش می‌یابد و آمریکا نیز از سلاح خود یعنی تحریم‌های اقتصادی در این مسیر سو استفاده می‌کند. در نهایت نیز گفته می‌شود که اگر عادی سازی انجام شود این تحریم‌ها برداشته می‌شود.

منبع: مهر

انتهای پیام/ 341

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار