به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده ناجا در مراسم تجلیل از پیشکسوتان نیروی انتظامی که با حضور تعدادی از مسئولان و معاونان لشکری، کشوری و جمعی از نمازگزاران و فعالان فرهنگی در مسجد غدیر خم (ضرابخانه) برگزار شد، با گرامیداشت یاد امام (ره) و شهدا اظهارداشت: ایام سوگواری آقا ابا عبدالله الحسین (ع) را تسلیت عرض میکنم و هفته دفاع مقدس را هم گرامی میداریم.
وی خاطرنشان کرد: انشاءالله بتوانیم راه شهدای گرامی و ایثارگران عزیز دوران دفاع مقدس را ادامه بدهیم و درود میفرستیم بر روح بلند و ملکوتی شهدا خصوصاً شهدای این محل. الحمدالله نمازگزاران و اهالی این محل در پیروزی انقلاب اسلامی و نیز دوران دفاع مقدس نقش به سزایی ایفا کردند.
فرمانده ناجا گفت: همانگونه که از نام دفاع مقدس مشخص است ما در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی در حال دفاع بودیم. نام دفاع مقدس برگرفته از هشت سال دورانی است که رزمندگان اسلام جانانه با نثار خون در برابر دژخیمان بعثی برای دفاع از میهن اسلامی ایستادند و دفاع کردند.
سردار اشتری با بیان اینکه جنگ را بعثیهای عراقی و آمریکاییها به کشور ما تحمیل کردند و دلایل متعدی وجود دارد و همه میدانیم در شرایطی نبودیم که بخواهیم جنگی را شروع کنیم، افزود: پیروزی انقلاب اسلامی تازه شکل گفته بود و نیروهای مسلح بیشتر بدلیل فعالیتهای منافقان و ضدانقلابیها در گیرودار تامین و حفظ امنیت در شهرها و داخل کشور بودند.
فرمانده نیروی انتظامی به بخشی از فرمایشات مقام معظم رهبری در ۳۱ شهریورماه امسال در خصوص دوران دفاع مقدس و اینکه در آن دوران دشمن چشم طمع به میهن اسلامی ما داشت، اشاره و بیان کرد: رهبر معظم انقلاب علاوه بر تحریک دشمنان، اوضاع داخلی ایران را نیز در تشجیع صدام به حمله، موثر دانستند و فرمودند وضع نامناسب ارتش از لحاظ امکانات و فرماندهی در سال آغاز جنگ، نوپدید بودن سپاه و کمبود شدید امکانات دفاعی، واقعیاتی بود که دشمن از آنها اطلاع داشت و همین مسائل نیز آن را به آغاز جنگ، بیشتر تحریک کرد.
ارشدترین مقام انتظامی کشور تصریح کرد: در اوایل دوران دفاع مقدس با کمترین تجهیزات در برابر بعثیهای عراقی ایستاده بودیم؛ البته در ظاهر یک کشور بود به نام عراق، اما در پشت پرده مجموعهای از دشمنان با تجهیزات، تسلیحات و لشکری آماده و مهیا شده و ما در وضعیت خاصی که آمادگی لازم را برای دفاع نداشتیم.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه جنگ با کشور ما با جنگهای همه کشورهای دیگر در دنیا متفاوت است، افزود: چندین ویژگی بارز منحصر به فرد را میتوان برای آن دوران برشمرد؛ اول اینکه ما یک کشور اسلامی بودیم که رزمندگان غیور ما در برابر حمله دشمن از خاک میهن اسلامی و نیز ارزشهای اسلامی دفاع میکردند.
سردار اشتری با بیان اینکه مزیت ما در دوران دفاع مقدس مکتبی بود که برگرفته از واقعه عظیم عاشورا و مبانی دینی است، به فرمایشات سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که فرمودند «ما ملت امام حسینیم» اشاره و بیان کرد: ملت غیور ایران بارها و بارها در صحنههای مختلف همچون دفاع مقدس و نیز پس از آن نشان داد که در حفظ آرمانها و ارزشهای مقدس اسلام و نیز پیروی از مکتب حضرت ابا عبدالحسین (ع) تا پای جان ایستاده و از آن دفاع میکند.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در هشت سال دوران دفاع مقدس فرمودند باید دفاع کنید، افزود: این موضوع بسیار متفاوت و خاص است، مردم به دستور ولی فقیه خود در دوران دفاع مقدس به جبهههای نبرد شتافتند، اما در دیگر کشورها فقط نیروهای مسلح در جبهههای جنگ حضور مییابند.
عالیترین مقام انتظامی کشور با بیان اینکه برخورداری از نعمت ولایت فقیه و هدایتهای داهیانه ایشان در صحنههای مختلف از ویژگیهای خاص کشور ما به شمار میآید، تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس همین ویژگیها باعث شد در حالی که ما از کمترین تجهیزات و امکانات برخوردار بودیم آن هم در برابر دشمنی کاملا مسلح و تجهیز شده بتوانیم بیایستیم و پیروز میدان شویم.
وی با یادآوری اینکه در آن دوران حتی مشکلاتی نظیر وجود شخصی مثل بنی صدر و مخالفتش با حضور مردم و حتی نیروهایی نظیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نتوانست مانع موفقیت و پیروزی شود، افزود: توکل به خدا و اطاعت از رهبری و داشتن روحیه شهادتطلبی و جاننثاری رزمندگان اسلام نتیجه داد و پیروزی را از آن ما کرد.
سردار اشتری با اشاره به اینکه صدام در آن دوران براساس محاسبات خودش گفته بود سه روزه خوزستان را تصرف میکند و سپس به تهران میرسد، گفت: دشمن نمیدانست با چه روحیه و اعتقادی طرف شده است؛ روحیه شهادتطلبی و ایثارگری که فقط در مکتب امام حسین (ع) جاری است به گونهای که جوان ۱۴ ساله با دستکاری در شناسنامه به عشق امام حسین (ع) خود را با شوق به جبهه حق علیه باطل میرساند.
فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه مدیون روحیه شهادتطلبی و ایثارگری رزمندگان اسلام در دوران هشت ساله دفاع مقدس هستیم، گفت: همزمان با دوران دفاع مقدس، حوادث بسیار تلخ و پیچیدهای در کشور داشتیم؛ حوادثی نظیر ترورها در دهه ۶۰ توسط منافقین، ضد انقلابیون و توطئههایی که در اقصی نقاط کشور رخ میداد.
وی با بیان اینکه تسری پیدا کردن روحیه دوران دفاع مقدس و تأسی از رزمندگان اسلام، رمز موفقیت پیروزی در امورات است، عنوان کرد: با وجود تمام مشکلات اگر این روحیه نبود تا صد سال دیگر هم به این پیشرفتها نمیرسیدیم؛ هرچند دشمن با عملیات روانی گسترده سعی دارد بر این پیشرفت در عرصههای مختلف سایه بیافکند و آنها را ناچیز جلوه دهد؛ همچنین جوانان دهه هفتادی با تأسی به شهدای بزرگواری همپون همت، باکری و... و الگو قرار دادن آنان در موضوعات مختلف علمی و... به مدارج علمی بالایی دست یافتند.
سردار اشتری با تاکید بر اینکه مسئولان بایستی مشکلات اقتصادی را حل کنند، خاطرنشان کرد: وجود مشکلات اقتصادی یک بحث است و پیشرفت در عرصههای مختلف موضوعی دیگر؛ باید بدانیم هرچقدر از دوران دفاع مقدس، روحیه جهادی و ایثارگرانه رزمندگان اسلام بیشتر الگو گرفته شود به همان میزان نیز از آسیبهای اجتماعی و وقوع جرایم در جامعه کاسته میشود.
وی با اشاره به بخشی از فرمایشات فرمانده معظم کل قوا در خصوص تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمن، گفت: توجه به تهاجم و شبیخون فرهنگی از هشدارهای رهبر معظم انقلاب به مسئولان است که امروز شاهد این نفوذ در میان جوانان کشور هستیم، زمانی دشمن در مرزها بود، اما اکنون و به واسطه فضای مجازی به خانه هایمان رخنه کرده است.
فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: تنها راه برونرفت از مشکلات و آسیبهای اجتماعی و انجام اقدامات پیشگیرانه در این خصوص که وظیفه نیروی انتظامی بوده، تاسی به مکتب امام حسین (ع) در امورات است که امام (ره) و مقام معظم رهبری بر ادامه این راه تاکید دارند.
عالیترین مقام انتظامی کشور با بیان اینکه نسخه شفادهنده و نجاتبخش پیروی از این مکتب است، گفت: نیروی انتظامی حافظ جان، مال و ناموس مردم است. انصافاً پلیس امروز با پلیس قبل از دوران انقلاب اسلامی قابل نیست، پلیسی که حافظ ارزشهای اسلامی است و برای دفاع از میهن اسلامی و آرمانها و این ارزشهای مقدس شهدای زیادی تقدیم کرده است.
وی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس، ماموران نیروی انتظامی علاوه بر حضور در خط مقدم جبهههای حق علیه باطل، در اقصی نقاط کشور با ناامنکنندگان مبارزه میکردند، گفت: در آن دوران پلیس حدود ۴۰ گردان داشت؛ هشت هزار و ۵۰۰ نفر از ماموران جان برکف نیروی انتظامی شامل ژاندارمری، کمیتههای انقلاب اسلامی و... شهید شدند و همچنین حدود ۱۴ هزار جانباز و ۲ هزار آزاده تقدیم نظام مقدس اسلامی کردند. بعد از دوران دفاع مقدس، باب شهادت در ناجا برای دفاع از امنیت باز است.
سردار اشتری با بیان اینکه امروز پلیس در خدمت مردم، حافظ ارزشها ملجاء و پناهگاه مردم است، گفت: سبزپوشان نیروی انتظامی از فرزندان شما مردم عزیز هستند به تعبیر مقام معظم رهبری، کسانی که در نیروی انتظامی در حال خدمت هستند، مجاهد فی سبیل الله هستند؛ چون جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه اخیراً یکی از ماموران کلانتری قلهک هنگام نجات دادن فردی که خود را آتش زده بود، به شهادت رسید، افزود: انشاءالله همه ما بتوانیم خادمان خوبی برای مردم میهن عزیزمان باشیم؛ شأن مردم، خدمتگزار بودن برای آنها است.
وی به اقدامات نیروی انتظامی در میدان مقابله با کرونا اشاره و خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی جزو اولین نیروهایی بود که در بحث مقابله با شیوع کرونا در کنار کادر درمانی برای خدمتگزاری به مردم در صحنه حاضر شد.
فرمانده ناجا به تأسی و پیروی مردم از فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر اجرای دستورالعملهای ستاد ملی مقابله با کرونا که راهگشای بخش اعظمی از مشکلات در این خصوص شد، اشاره و بیان کرد: بعد از کادر درمانی بیشترین تعداد شهدا متعلق به ماموران نیروی انتظامی در بحث کرونا است.
سردار اشتری با بیان اینکه انشاءالله بیش از گذشته خدمتگزار خوبی برای مردم و نیز سرباز خوبی برای ولایت باشیم، افزود: کشور ما آینده بسیار خوبی دارد و امیدواریم با نصرت الهی و هدایتهای داهیانه مقام معظم رهبری گشایش امورات حاصل شود.
در این مراسم از تعدادی پیشکسوتان ناجا، فعالان عرصههای فرهنگی و سبزپوشان نیروی انتظامی با اهداء لوح تقدیر شد؛ همچنین در این مراسم از طرف حجت الاسلام «سید جلال مجدهاشمی» امام جماعت مسجد جامع غدیر خم نیز لوح تقدیری به پاس زحمات ارزنده فرمانده نیروی انتظامی به وی اهداء شد.
انتهای پیام/ 200