تحریم ۱۸ بانک ایرانی توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا

نام ۱۸ بانک ایرانی، به فهرست شرکت‌های تحت تحریم دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفک) اضافه شد.
کد خبر: ۴۲۰۸۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۵ - 08October 2020

تحریم ۱۸ بانک ایرانی توسط وزارت خزانه‌داری آمریکابه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز (پنج‌شنبه) طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نام ۱۸ بانک ایرانی، به فهرست شرکت‌های تحت تحریم دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفک) که از نهاد‌های زیرمجموعه این وزارتخانه به شمار می‌رود، اضافه شده است.

بر اساس بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، این وزارتخانه پیرو فرمان اجرایی ۱۳۹۰۲ و با مشورت وزارت امور خارجه آمریکا اقدام به تحریم بانک سرمایه‌گذاری امین، بانک کشاورزی، بانک مسکن، بانک رفاه کارگران، بانک شهر، بانک اقتصاد نوین، بانک قرض‌الحسنه رسالت، بانک حکمت ایرانیان، بانک ایران زمین، بانک منطقه‌ای تعاون اسلامی، بانک کارآفرین، بانک خاورمیانه، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، بانک پاسارگاد، بانک سامان، بانک سرمایه، بانک توسعه تعاون و بانک گردشگری کرده است.

در ماه‌های اخیر سران چندین کشور و همچنین مقامات نهاد‌های بین‌المللی از دولت آمریکا خواسته‌اند دست‌کم بخشی تحریم‌های خود علیه ایران را بردارد تا بخش بهداشت و درمان ایران بهتر بتواند با روند شیوع ویروس کرونا مقابله کند؛ اما مقامات آمریکایی ــ که به‌نظر می‌رسد شیوع ویروس کرونا را فرصت خوبی برای افزایش فشار بر ایران قلمداد می‌کنند، نه‌تن‌ها تاکنون هیچ واکنش مثبتی به این درخواست‌ها نشان نداده‌اند، بلکه تحریم‌های تازه‌ای را طی چند روز گذشته علیه ایران و افراد و شرکت‌هایی که به‌زعم آن‌ها با ایران همکاری داشته‌اند، وضع کرده‌اند.

دولت ترامپ از زمان خروجش از برجام در اردیبهشت سال ۹۷ تحریم‌های مختلفی را علیه ایران وضع کرده است تا به‌زعم خود ایران را پای میز مذاکره بیاورد. اگرچه تحریم‌های آمریکا مشکلاتی را برای اقتصاد ایران به‌وجود آورده است؛ اما بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول در گزارش‌های اخیر خود، از تخلیه شدن اثر این تحریم‌ها سخن گفته‌اند.

صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود از چشم‌انداز اقتصاد جهانی، پیش‌بینی کرده است که ایران در سال جاری میلادی همانند اکثریت قریب به اتفاق کشور‌های جهان (اعم از درحال‌توسعه، نوظهور یا توسعه‌یافته) در سال جاری میلادی تحت تأثیر بحران جهانی کرونا رشد اقتصادی منفی را تجربه خواهد کرد؛ اما نرخ رشد اقتصادی ایران برای سال آینده میلادی ۳.۱ درصد پیش‌بینی شده است.

چندی پیش شبکه آمریکایی «بلومبرگ» نیز در گزارشی تأکید کرده بود که سیاست تحریم علیه ایران به آخر خط رسیده است و آمریکا گزینه‌های زیادی برای اعمال تحریم‌های بیشتر در اختیار ندارد.

مقامات جمهوری اسلامی ایران حتی در روز‌های اوج تحریم‌ها نیز بار‌ها تأکید کردند که ایران هرگز مذاکره تحت فشار با دولتی را که به پیمان‌های قبلی خود پایبند نبوده است، نخواهد پذیرفت.

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها