به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، سردار «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی در نشست دبیران مجامع جهادی استانها، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جهادی اظهار داشت: برخی از نیروهای جهادی جان خود را در خدماترسانی به مردم از دست دادهاند، ولی متأسفانه علیرغم مطالباتی که در بخش عمومی و رسانهای اتفاق افتاده، شهید محسوب نشدند.
وی ادامه داد: این نوید را بدهم که هم بحث حقوقی حرکتهای جهادی و گروههای جهادی و هم بحث شهید محسوب شدن جهادگرانی که در حین خدماترسانی جان خود را از دست دادهاند، در ستاد کل نیروهای مسلح تصویب شده و از دو کانال به مجلس و از یک کانال هم به دولت رفته است و در هفتههای آینده ما جلسهای در مجلس داریم تا نهایی شود؛ البته امیدواریم که سنگاندازی اتفاق نیفتد و هم بحث شهدای جهادی و هم بحث ثبت و ضبط فعالیتهای گروههای جهادی به عنوان صیانت در بسیج اتفاق بیفتد.
وی افزود: وضعیت کشور الان از تشریفات و تعارفات خارج شده و خیلی از اقدامات مانند پرداختن به مسائلی مانند اقتصاد مقاومتی یک ضرورت و الزام شده است. دشمن نسلی و قشری و جغرافیایی را از انقلاب اسلامی نشانه رفته که دقیقاً نقطه قوت انقلاب است؛ یعنی مستضعفین، محرومین و پابرهنگان. اینجا دیگری جایی نیست که با هم تعارف و شوخی کنیم.
سردار زهرایی با اشاره به لزوم خدماترسانی به محرومان خاطرنشان کرد: مردمی که به هشت سال دفاع مقدس کمک کردند؛ مردمی که در ۲۲ بهمن و ۱۳ آبان شرکت کردند و مردمی که ۹ دی را خلق کردند، اگر ناراضی شوند؛ آن زمان دیگر شما با یک وطنفروش و بی دین مواجه نیستید، با یک انقلابی مواجه هستید؛ پس اینجا پرداختن به مشکلات محرومان یک ضرورت است.
وی با بیان اینکه کشور ما هنوز دارای دولت اسلامی نشده است، خاطرنشان کرد: هنوز در کشور ما دولت به نفع مردم نیست؛ لذا از دولتها خیلی نمیشود انتظار داشت، اینجا وظیفه گروههای مردمی مانند بسیج و گروههای جهادی است که باید وارد عرصه شوند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی از گروههای جهادی به عنوان خطشکنان عرصههای خدماترسانی نام برد و گفت: الان وضعیتی است که جهادیها باید نقش خود را ایفا کنند.
وی با اشاره به وظایف گروههای جهادی تصریح کرد: جهادیها باید به نزدیک شدن رابطه امت و امام کمک کنند. کار نظام اداری تجهیزات و ارتباطمحور است، ولی کار جهادی باورمحور است، جهادی خط شکن است پس باید جایی ورود کند که کسی نرفته است؛ البته این کار بارها توسط گروههای جهادی انجام شده که تشییع و تدفین فوتیهای کرونایی یکی از نمونهها است.
سردار زهرایی تصریح کرد: جهادی باید خودش را جای مردم بگذارد و حنجره آنها شود و خواستهها و مطالبات مردم را به زبان مسئولین و به زبان نظام اداری ترجمه کند و پیگیر مشکلات مردم شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی اظهار داشت: جریان جهاد کشور از جهاد سازندگی شروع نشده است؛ شهریور سال ۴۷ زلزله اتفاق افتاد و پنج هزار خانوار دچار مشکل شدند، آن زمان حضرت آقا با مرحوم واعظ طبسی و چند تن از علما و مراجع هماهنگ میکنند و چندین اتوبوس طلبه با به همراه حدود ۲۰ کامیون اقلام و کالاهای مورد نیاز به محل زلزله زده میروند. ریشههای اقتصاد مقاومتی هم همانجا دیده شد و مقام معظم رهبری در آن منطقه، اقتصاد مقاومتی را پیاده کردند.
انتهای پیام/ 231