به گزارش خبرنگار بین الملل دفاع پرس، بعد از نا آرامی ها صحرای سینا و کشته شدن چند نظامی مصری دولت مصر انگشت اتهام را متوجه گروه حماس کرد. این درحالی است حماس بارها این اقدام را محکوم کرده و از آن تبری جسته است.
قرار بود مذاکرات آتشبس غزه از چهار ماه پیش از سر گرفته شود اما پس از عملیات شبه نظامیان در صحرای سینا مصر گذرگاه رفح را بست. مصر ضمن اعلام اینکه قصد دارد در مرز با غزه منطقه حائل نظامی ایجاد کند به صورت غیر مستقیم غزه را متهم به ارتباط با عملیات شبهنظامیان در صحرای سینا کرد.
تخریب فضای رسانه ای علیه حماس بعداز تحولات سینا
العربیه با پخش گزارش های مختلف، مدعی شده که در جامعه عربی همگان بر محکومیت رفتار تروریستی گروهک های تکفیری در صحرای سینا، اتفاق نظر دارند؛ اما باریکه غزه یک استثناست و حتی عده ای به میمنت و شادی پرداختند و پرچم های سیاه القاعده و داعش در خیابان ها فاتحانه به اهتزاز درآمد! از سوی دیگر نشان می دهد که سران کشورهای مختلف (ازتهران و ریاض گرفته تا واشنگتن و مسکو) این فاجعه را محکوم کرده اند، اما دولت حماس همچنان از موضع قاطعانه خودداری می کند.
در ادامه تیرگی روابط مصر و حماس دادگاه امور ضرب الأجل مصر با صدور حکمی نام گردانهای عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس را در فهرست گروههای تروریستی این کشور قرار داده بود.
یک ماه بعد از این اقدام دادگاه مصری حماس را در لیست گروه های تروریستی قرار داد.حکم دادگاه مصری بنا بر دادخواست دو وکیل مصری به اسمهای «سمیر صبری» و «اشرف سعید» صادر شده است.
اعتراض حماس به حکم دادگاه قاهره
جنبش حماس تاکید کرد که تصمیم دادگاه مصر اقدامی"غیرمنتظره و خطرناک" است که ملت فلسطین و مقاومت را هدف قرار داده است.
ابومرزوق عضو دفتر سیاسی حماس در واکنش به این حکم گفت: بخشی از عملیات های تروریستی جاری در صحرای سینا به نوار غزه سرایت کرده است و این درست نیست که این عملیات ها از نوار غزه به سینا کشیده شده باشند، بلکه جنبش حماس وارد جنگ های متعددی با این گروه ها شده است که هنوز آثار آن باقی است.
ارتباط میان حوادث صحرای سینا و برخی طرف های تندرو در نوار غزه است. جنبش حماس در قبال نوار غزه و تمامی امور آن مسئول است و باید تمام تلاش خود را بکار گیرد تا هیچ گونه ضرری متوجه غزه نشود.
حماس به این مسئولیت خود عمل می کند، اما نمی تواند تضمین صد درصدی برای توقف چنین اقداماتی ارائه دهد؛ حتی اگر تمام تلاش خود را به کار گرفته باشد.
آنهایی که به جنبش حماس حمله می کنند، چرا چنین اقدام مشابهی در قبال صهیونیست ها و توافقنامه های کمپ دیوید، وادی عربه، اسلو و دیگر توافقنامه هایی که اشغالگری رژیم صهیونیستی در فلسطین را به رسمیت شناخته اند، انجام نمی دهند و اختلافات خود را به تشکیل کشور در بخش های باقی مانده وطن فلسطینی محصور کرده اند؟.
اعتراض فلسطینی ها به حکم دادگاه مصر
در پی صدور این حکم هزاران فلسطینی در اعتراض به حکم دادگاه مصر علیه گردانهای قسام و معرفی آن به عنوان یک گروه تروریستی، در مرز مصر تظاهرات کردند.
حماس: مصر با تروریستی خواندن این جنبش «مقاومت» را هدف قرار داده است
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" در واکنش به اقدام مصر در تروریستی خواندن این جنبش آن را لکه ننگی بر چهره این کشور دانست.
سامی ابوزهری سخنگوی جنبش حماس در واکنش به اقدام دادگاهی در قاهره مبنی بر تروریستی خواندن این جنبش، آن را لکه ننگی بر چهره مصر دانست.وی افزود: این اقدام مصر با هدف انتقال بحران داخلی این کشور به خارج صورت میگیرد.
وی تاکید کرد که این اقدام مصر هیچ تاثیری بر جایگاه حماس که از احترام در بین رهبران جهان و امت اسلامی برخوردار است، ندارد.
همچنین «عزت الرشق» از دیگر رهبران حماس در صفحه توئیتر خود گفت: رأی دادگاه مصری اهانت به کسانی است که آن را صادر کرده اند و تأثیری بر هواداران مقاومت و اعضا و رهبران حماس نخواهد گذاشت.
انتهای پیام/ح