مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور:

خودباوری مؤلفه اول و اتکا به منابع مالی مؤلفه آخر در محرومیت‌زدایی است

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور خودباوری را مؤلفه اول و اتکا به منابع مالی را مؤلفه آخر در محرومیت‌زدایی دانست و گفت: تاکنون از دو هزار میلیارد تومان بودجه محرومیت‌زدایی هیچ مبلغی اختصاص نیافته و واگذار نشده است.
کد خبر: ۴۲۱۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۶ - 14October 2020

خودباوری مؤلفه اول و اتکا به منابع مالی مؤلفه آخر در محرومیت‌زدایی استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، سردار «محمد زهرایی» مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور ظهر امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه سازمان بسیج سازندگی با کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینه توسعه اشتغال و توانمندسازی گروه‌های جهادی در خرسان‌جنوبی، اظهار داشت: خراسان‌جنوبی جزو ولایت‌پذیر ترین و ولایت‌مدار ترین استان های کشور است که ریشه در مبانی اعتقادی مردم دارد.

وی افزود: ولایت‌مداری مردم خراسان‌جنوبی ریشه در مبانی اعتقادی و باورهای مذهبی مردم دارد و لقمه حلال و شیر پاکی است که مردم این خطه از قرن‌ها پیش با آن رشد کرده و تربیت شده‌اند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به ظرفیت‌های فراوان این استان در زمینه محصولات استراتژیک مانند زعفران، زرشک و عناب، مطرح کرد: زرشک و عناب از جمله محصولاتی بوده که در سطح کشور زبان‌زد است.

زهرایی با گلایه از خام‌فروشی محصولات استراتژیک استان خراسان‌جنوبی، مطرح کرد: خراسان‌جنوبی مصداق بارز خام‌فروشی است و محصولات استراتژیک استان خام‌فروشی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۶ درصد زرشک استان صادر می‌شود که آن هم به‌صورت خام است، اضافه کرد: همچنین ۹۷ درصد زعفران دنیا در جنوب خراسان بوده اما برند و قیمت‌گذاری‌ها در اسپانیا انجام می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور تنها راه ایجاد ارزش افزوده برای محصولات استراتژیک استان را توجه به فرآوری آن که همان توجه به اقتصاد مقاومتی است دانست و عنوان کرد: باید صنایع تبدیلی و فرآوری در این استان توسعه یابد.

زهرایی با اشاره به اینکه از سال گذشته خدمت‌رسانی به محرومان در سپاه و بسیج به یک مأموریت تبدیل شده، عنوان کرد: در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی را به‌عنوان یک رسالت تعریف ‌کردیم اما از سال گذشته این رسالت به مأموریت ما تبدیل شده و نبرد خدمت‌رسانی در مقابله با فقر و محرومیت در سپاه تعریف شده است.

وی مطرح کرد: سازمان بسیج سازندگی هر سال حدود هشت هزار طرح محرومیت‌زدایی اجرا ممی‌کرد که از سال گذشته بر آن شدیم تا با همکاری سایر نهاد‌ها این طرح‌ها را افزایش دهیم که بر این اساس طرح کلان محرومیت‌زدایی مردم پایه تدوین شد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به امضای تفاهم‌نامه سازمان بسیج سازندگی با کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینه توسعه اشتغال و توانمندسازی گروه‌های جهادی، افزود: این تفاهم‌نامه هم جزئی از این مأموریت است که در صورت اجرای صحیح می‌تواند به یک مدل ایجاد اشتغال در کشور تبدیل شود.

زهرایی بیان داشت: نه تنها کمیته امداد امام خمینی(ره) و نهادهای انقلابی بلکه هر بخش خصوصی، نهاد و دستگاه اجرایی در حیطه خود و مأموریتی که برای آن تعریف شده باید به این جمعیت بپیوندد و این کار مشترک را انجام دهند.

وی خودباوری را مؤلفه اول و اتکا به منابع مالی را مؤلفه آخر در محرومیت‌زدایی دانست و تصریح کرد: بسیج سازندگی دارای نیرو، جا و مکان و کمیته امداد هم دارای تسهیلات اشتغال بوده که اگر با هم همکاری کنند، مدل رفتاری مطلوبی برای اقتصاد تعریف می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به تعریف طرح کلان «محرومیت‌زدایی مردم‌پایه»، گفت: علی‌رغم در نظر گرفتن یک ریال منابع اعتباری اما با در کنار هم قرار گرفتن، در سال گذشته توانستیم 270 میلیارد تومان پروژه محرومیت‌زدایی کار کنیم.

زهرایی با اشاره به بودجه محرومیت‌زدایی و آخرین وضعیت اختصاص این بودجه، مطرح کرد: تاکنون از دو هزار میلیارد تومان بودجه محرومیت‌زدایی هیچ مبلغی اختصاص نیافته و واگذار نشده است.

وی ادامه داد: امسال هم علی‌رغم عدم اختصاص بودجه با کمک خیران و سایر نهاد‌ها و بسیج امکانات، تاکنون دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به قرارداد‌های محرومیت‌زدایی تبدیل شده و دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان هم موافقت نامه‌هایی است که در حال تبدیل شدن به قرارداد است که در مجموع نسبت به سال گذشته ۲۲ برابر افزایش داشته است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه امروز در کنار هم قرار گرفتن برای پرداختن به مباحث عمیقی از جمله اشتغال و تولید برای محرومان با تکمیل زنجیره‌های ارزش و به ویژه اشتغال پایدار یک اهمیت است، افزود: دشمن نسل و قشری را نشانه رفته که نقطه قوت انقلاب اسلامی است و آن مستضعفین و محرومین هستند.

زهرایی با تأکید بر اینکه دشمن می‌خواهد نقطه قوت انقلاب را به ضعف تبدیل کند و ما همه باید در کنار هم قرار بگیریم و نگذاریم که این مکر دشمن عملیاتی شود، عنوان کرد: در سالی که به نام «جهش تولید» مزین شده، برای تحقق منویات مقام معظم رهبری ظرفیت‌سازی، هم‌افزایی و همگرایی بین نهادهای انقلابی از یک کار تشریفاتی به کار ضروری تبدیل شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار