به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «سید ضیاءالدین آقاجانپور» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع به همراه جمعی از معاونین و مشاورین این سازمان با حجتالاسلام والمسلمین «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش دیدار و گفتوگو کرد.
حجت الاسلام آقاجانپور در این دیدار با تبریک حلول ما ربیع الاول، ماه سرور و شادی مومنین و همچنین تبریک سالروز تشکیلِ نهاد ارزشمند عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی اظهار داشت: وجه تمایز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی با سایر نیروهای مسلح جهان در مکتبی بودن آن است.
وی با بیان اینکه در منظومه فکری امام راحل و تعریف ایشان از نیروهای مسلح «مکتبی بودن» مورد توجه بود، تصریح کرد: حضور روحانیون عالم، فاضل و متخصص در امور دین برای ارزشی کردن نیروهای مسلح ضرورتی اجتناب ناپذیر بود که با تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تصویب امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸رقم خورد و برکات و آثار آن را میتوان در رفتار و کردار و مشی نیروهای مسلح مشاهده کرد.
حجت الاسلام محمدحسنی نیز در این دیدار با تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول و بیان دستاوردهای گرانسنگ انقلاب اسلامی با اشاره به تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: تشکیل این نهاد ارزشمند از یادگارهای بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تشریح پیشنیه تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: در سال ۱۳۵۸ و در پی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، نظامی خدایی و الهی جایگزین نظام طاغوت شد و بنابر این اساس همه ارکان نظام میبایست رنگ و بوی خدایی به خود گیرد.
وی با بیان اینکه ارتش از گذشته نیز به یمن وجود برخی افراد مکتبی و ارزشی بن مایههای ایمانی را در وجود خود داشت، خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ارتش سریعاً به ارزشها و آرمانهای والای نظام اسلامی پیوست و توانست خودش را پیدا کند.
حجت الاسلام محمدحسنی با بیان اینکه تحول بنیادی در حوزه معنویت، تعمیق ارزشهای دینی، دینداری، ارزشهای انسانی و الهی لازمه ارتش بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تعمیق ارزشهای دینی و هدایت جانها به سوی خداوند را از مأموریتهای اصلی عقیدتی سیاسی ذکر کردند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در آن دوران نماینده شورای عالی دفاع بودند، افزود: ایشان احساس کردند در ارتش جای چنین نهادی خالی است و لازم است در کنار توان رزمی، امنیت و اطلاعات که ساز و کار اساسی داشتند، دینداری در ارتش نیز باید متولی و سازمانی داشته باشد تا انقلاب و ارزشها و آرمانهای انقلاب در بدنه نیروهای مسلح به انحراف کشیده نشود و لذا مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیشنهاد تشکیل این ساختار را به امام دادند و ایشان هم در ۲۴ مهر سال ۵۸ دستور تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی را صادر فرمودند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه عدهای در همان بدو تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی اظهار نظرهای مخالفی را برای تشکیل این نهاد ارزشی مطرح میکردند، تصریح کرد: امام (ره) شفاف و بدون درنگی در جواب این عده گفته بودند من ارتش بدون عقیدتی سیاسی نمیخواهم.
حجت الاسلام محمدحسنی با بیان دستاوردها و برکات سازمان عقیدتی سیاسی گفت: ارتش امروز ما یک ارتش قرانی است چرا که ۲۵ هزار فعال قرانی داریم و از این تعداد ۱۴ هزار نفر حافظ یک جز تا کل قرآن هستند و همچنین تعداد کثیری مأنوس با قران هستند و در شاخههای قرائت، تدبیر، تفسیر و... اقدامات ارزشمندی را به منصه ظهور رساندند.
وی تصریح کرد: حافظان قرآن برخی از کشورهای اسلامی شاید به لحاظ تعداد از کشور ما بیشتر باشند؛ اما ایران اسلامی و بویژه نیروهای مسلح مکتبی ما عامل به قرآن هستند و مفاهیمی، چون ظلم ستیزی، استکبارستیزی، مبارزه با کفر، شهادت طلبی، ایثارگری و جانفشانی در رون آنها نهادینه شده است و این از برکات عقیدتی سیاسی است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به حوزه اهمیت نماز در ارتش با نقل قولی از حجت الاسلام والمسلمین قرائتی گفت: ایشان فرمودند با شکوهترین نمازهای جماعت در کشور در ارتش جمهوری اسلامی ایران یافت میشود و امام (ره) نیز فرموده بودند اگر امروز شما وارد ارتش شوید گویا همه جا را به صورت نمازخانه میبینید.
حجتالاسلام محمدحسنی در پایان بر افزایش و تعامل هرچه بیشتر ارتش و وزارت دفاع تأکید کرد.
انتهای پیام/ 241