افزایش ۸۱ درصدی کشفیات مواد مخدر در آذربایجانغربی
سردار مسعود خرمنیا از کشف سه تن مواد مخدر در سال جاری خبر داد که افزایش ۸۱ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است. 
به گزارش دفاعپرس از ارومیه، سردار مسعود خرمنیا، فرمانده انتظامی آذربایجانغربی، امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون، سه تن انواع مواد مخدر در این استان کشف شده که ۸۱ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است.
وی افزود: علاوه بر آن، طی سال جاری ۱۴ هزار و ۲۰۱ کیلو گرم انواع پیشساز مواد مخدر و مواد شیمیایی نیز کشف شده که این میزان نیز بیش از شش برابر سال گذشته است.
فرمانده انتظامی آذربایجانغربی ادامه داد: در این مدت، ۴۳۱ دستگاه انواع خودرو و ۱۱۹ دستگاه موتورسیکلت نیز که در امر قاچاق و توزیع مواد مخدر مورد استفاده قرار میگرفت، توقیف شده است.
وی عنوان کرد: در این رابطه ۳۱ واحد اماکن قاچاقچیان شناسایی و پلمب و ۲۲۲ هزار و ۴۸ عدد قرص روانگردان نیز کشف و ضبط شده است.
سردار خرمنیا تصریح کرد: در این راستا طی سال جاری، پنجهزار و ۱۴۰ فقره پرونده تشکیل و به مقام قضایی تحویل داده شده است.
وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون به ارزش بیش از سه هزار و ۷۷ میلیارد ریال اموال و دارایی از سوداگران مرگ در آذربایجان غربی ضبط شده است.
انتهای پیام/
