«آسمانی به وسعت کف دست»

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، کتاب «آسمانی به وسعت کف دست» دربرگیرنده یکصد خاطره از دوران اسارت «علی محمدیان» است که مصاحبه آن را «فائزه خسروشیری» و «ناعمه شمسآبادی» بر عهده داشتند و به قلم«علی شمسآبادی» به رشته تحریر درآمده است.
این کتاب توسط نشر «زلالاندیشه» و با حمایت ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در شمارگان یک هزار جلد در سال 1399 به زیور طبع آراسته و منتشر شده است.
بخشی از کتاب
شکنجه و کتک عادی بود
یکی از فرماندهان عراقی میگفت: «شکنجه یک سیاست مکتوب ماست! با یک دست به شما اسرا غذا میدهیم تا نمیرید و با دست دیگر شلاق میزنیم تا بدانید اینجا عراق است و شما هم اسیر دست ما هستید!»
یکبار یکی از اسرا را به طرز فجیعی با کابل و شلاق زدند و فرمانده عراقی هم نگاه میکرد و میخندید. کابل زدن تمام شد.
اسیری که کتک خورده بود از سرو رویش خون جاری بود. فرمانده عراقی سیگاری را روشن کرد و بر روی لب اسیری که شکنجه شده و کتک خورده بود گذاشت و با پوزخند تمسخر گفت: «اشرب جیگایر!»
یعنی سیگار بکش تا خستگی از تنت بیرون بیاید.
کتاب «آسمانی به وسعت کف دست» در 164 صفحه با قطع رقعی و به بهای 35 هزار تومان چاپ شده است.
انتهای پیام/


