به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس به نقل از المسیره، بخشهای مختلف استان الحدیده روز جمعه شاهد برگزاری تظاهرات در حمایت از پیامبر اکرم (ص) بود.
شرکتکنندگان در این تظاهرات اقدامات فرانسه در انتشار تصاویر موهن از پیامبر اکرم (ص) را محکوم کردند؛ آنها اعلام کردند که موضعگیری امانوئل ماکرون رئیسجمهور فرانسه علیه پیامبر اسلام بیانگر کینه وی نسبت به اسلام و مسلمین است.
معترضان یمنی از علمای مسلمان خواستند تا متحد و یکپارچه در برابر این اقدامات حقیرانه و در حمایت از اسلام بایستند؛ آنها همچنین اعلام کردند که به مقاومت خود علیه تجاوزات ائتلاف سعودی و حمایتشان از عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن ادامه میدهند.
یمنیها پیش از این نیز در چندین نوبت با برگزاری تظاهرات، خشم خود را نسبت به اقدامات فرانسه علیه اسلام نشان داده بودند.
انتهای پیام/ ۴۲۱