«بصیرت»، کلیدواژه اقتدار

«بصیرت» کلیدواژه مردم و مسؤولان ایران اسلامی است به طوری که وقتی به آن تجهیز شوند، ضمن درک صحیح از اولویت‌های کشور، دشمنان را شناخته و در راه مقابله با حربه‌های آن آماده می‌شوند.
کد خبر: ۴۲۵۴۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰ - 08November 2020

«بصیرت»، کلیدواژه اقتداربه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، در میان همه واژه‌های امروزی «بصیرت» از لونی دیگر است، از آن دسته واژه‌هایی است که با ورود به عرصه سیاسی و اجتماعی کشور هر روز گسترده‌تر شده و البته ضرورت پیدا می‌کند. به ویژه اینکه گسترش دنیای ارتباطات و تبدیل هر فرد به یک رسانه با تولد شبکه‌های اجتماعی، معنای این واژه را گسترده‌تر می‌کند، واژه‌ای که برای مسؤولان و مردم حائز اهمیت است و هر یک به سهم خود باید از آن بهره ببرند.

بار‌ها مفهوم دشمن‌شناسی و عکس‌العمل مناسب در مقابل حوادث را شنیدیم که به معنای بصیرت اعلام شده است، اما همانطور که گفته شد این مفهوم با گذر زمان و تغییرات گسترده‌ای که هر لحظه در دنیای تکنولوژی و سیاست با آن مواجه هستیم، عمق بیشتری می‌یابد. البته همان زمان که این مفهوم از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد و سنگ‌اندازی‌های دشمن به شکست انجامید، باید پی می‌بردیم که با یک واژه ساده رو‌به‌رو نیستیم.

بصیرت در آیینه مردم

واژه‌هایی، چون عقلانیت، تدبیر، شجاعت، هوشیاری، آمادگی و ... وجود دارند که اگرچه بامعنا هستند، اما جامعیت ندارند، ولی می‌توان بصیرت را مفهومی کامل و دربرگیرنده همه معانی فوق دانست به طوری که انسان بصیر همان انسان عاقل، مدبر، شجاع و هوشیار آماده است که در بزنگاه‌های مهم وارد عرصه شده و فضا را برای بدخواهان داخل و خارجی تنگ می‌کند.

مردم بصیر، در یک ساختار مردم‌سالارانه، چون جمهوری اسلامی مسؤولان بصیر را برمی‌گزینند و به تعالی کشور کمک شایانی خواهد کرد به ویژه اینکه امروز ایران و مسائل سیاسی آن تنها در درون مرز‌های جغرافیایی آن ختم نمی‌شود و هر رخدادی در این کشور بر مسائل منطقه نیز تأثیرگذار است؛ بنابراین شهروند بصیر که برخی از خصوصیات آن پیش‌تر بیان شد، می‌داند که دشمن او از هر اقدام به ویژه فضاسازی‌های رسانه‌ای و البته شبکه‌های اجتماعی چه می‌خواهد و کدام اهداف را دنبال می‌کند. انسان بصیر شاخص‌هایی دارد که با تمسک به آن در مقابل حوادث پیش رو تصمیم می‌گیرد و به پیش می‌رود.

شهروند بصیر در درجه اول مومن انقلابی است که به وطن و دین خود پایبند بوده و سربلندی و شکوه آن را در هر زمینه و عرصه‌ای می‌خواهد. مومن انقلابی با دیدی نقادانه به رویداد‌ها می‌نگرد و با کلامی دلسوزانه به دنبال رفع مشکلات و ارتقای شاخص‌های مهم کشور است. برای هر انسان بصیر، توسعه‌یافتگی و رشد اقتصادی کشور بسیار حائز اهمیت بوده و به سهم خود برای تولید بیشتر و افزایش ثروت در جامعه تلاش می‌کند.

انسان بصیر به دنبال افزودن بر دارایی کشور است و هرگز سوء استفاده از ثروت‌های الهی این ملک را نه برای خود و نه برای دیگران مجاز نمی‌شمارد. او آب به آسیاب دشمن نمی‌ریزد و به اندازه توانش در مقابل تحریم‌ها می‌ایستد تا اثرات آن‌ها را کاهش دهد. در حقیقت شهروند بصیر می‌داند اجنبی تحریم‌کن دلسوز این کشور نیست و فریب سخنان آن‌ها را نمی‌خورد و می‌داند هر چه توان اقتصادی کشور ارتقا یابد، تاب‌آوری آن در مقابل تحریم‌های ظالمانه افزایش می‌یابد و حربه از دست آن‌ها برای فشار بیشتر به کشور به منظور کوتاه آمدن از ارزش‌هایی که به خاطر آن‌ها انقلاب رخ داد و هشت سال دفاع جانانه به قیمت خون هزاران شهید انجام شد را خواهد ستاند؛ بنابراین در این راه گام برمی‌دارد.

بصیرت با آن مفهوم گسترده برای هر قشری اولویتی جداگانه مشخص می‌کند، تاجر و تولیدکننده بصیر باید به دنبال تقویت بنیان اقتصادی کشور باشند و کارمند بصیر اولویتی، چون درست کاری، دوری از تخلف و خدمت بی‌منت و صادقانه دارد، مسؤول بصیر حمایت از تولید و کارمند صادق را در اولویت دارد و سیاستمدار بصیر باید در راهی گام بردارد که دشمن را ناامید سازد.

البته ناگفته نگذریم که اولویت‌بندی فوق به معنای آن نیست که هر یک از اقشار جامعه باید در حوزه اولویت خود گام بردارند، در حالی که کارمند و سیاستمدار بصیر وظیفه دارند کالای داخلی تهیه کنند و همه انسان‌ها به عنوان شهروندان بصیر در حوزه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و صدالبته دینی به خوبی گام بر می‌دارند. شهروند بصیر در هنگامه انتخابات با شرکت و انتخاب نماینده و یا رئیس جمهور بصیر نقش خود را به خوبی ایفا می‎کند و در حوزه فرهنگی با مطالعه کتاب، روزنامه و مجله آگاهی خود را ارتقا می‌بخشد تا فریب فضاسازی‌های دشمنان را نخورد و بتواند در راه ارتقا کشور گام بردارد.

شهروند بصیر در حوزه اجتماعی و دینی با توسل به امر به معروف و نهی از منکر در مقابل کژی‌های جامعه و مسؤولان بی‌بصیرت می‌ایستد و تذکر می‌دهد و از همه مهم‌تر فریفته رنگ و لعاب تبلیغات علنی و غیرعلنی دشمنان این آب و خاک در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نمی‌شود. این شبکه‌ها دامی گسترده برای مردم به ویژه جوانان است که تا آن‌ها را در قهقرای فرهنگی غرق کند و داشته‌های او را به عنوان یک انسان مومن مسلمان بستاند و ارزش‌های الهی را به ارزش‌های فرومایه و هوسگرایانه مادی تقلیل دهد. بی شک انسان بصیر در هر لحظه و بزنگاه‌ها دشمن خط آن را بازخواهد شناخت و در مقابل او می‌ایستد.

بصیرت در آیینه مسؤولان

مسؤول بصیر در درجه اول اولویت‌های کشور را به خوبی شناخته و در راه حمایت و رفع مشکلات حوزه‌های مختلف گام‌های موثر برمی‌دارد. مسؤول بصیر به انتخابات کشور‌های دیگر دل نمی‌بندد و کلید حل مشکلات را در خارج از مرز‌ها جستجو نمی‌کند. مسؤولان بصیر به یک اجماع در حوزه اولویت اول کشور دست یافته و در این مسیر گام برمی‌دارند و با شناخت دشمن و البته خط و خطوط او، از راهی که حق آن را ترسیم کرده، خارج نمی‌شوند.

مسؤول بصیر به بیت‌المال به چشم اندوخته شخصی نمی‌نگرد و برای حفظ و ارتقای آن تلاش می‌کند. بصیرت در مسؤولیت ساده نیست، اما امکانپذیر است و به انسان مسؤول کمک می‌کند تا سنگ‌اندازی‌های دشمنان را تشخیص و مقابل آن تاکتیک مناسب را اتخاذ کند. وقتی مسؤولی اولویت اول کشور را که امروز توسعه‌یافتگی و رشد اقتصادی است، درک کند و بداند دشمنان با دست گذاشتن بر این حوزه به دنبال اهداف خود هستند، نه تنها خود بلکه همه را مجاب خواهد کرد که در این راه مهم قدم بردارند و بهانه را از دشمنان قسم‌خورده این مرز و بوم بستانند تا تلاش‌های آن‌ها برای جدایی میان ایرانیان و آرمان‌ها و ارزش‌های الهی این مملکت را یکسره بی اثر سازند.

مسؤول بصیر با انجام به موقع وظایف خود مردم را امیدوار می‌کند و باعث می‌شود در هنگامه انتخابات همگی با شور و شوق در این فرآیند مهم مردمسالاری شرکت کنند و به دنیا نشان بدهند که بذر‌های نفاق و دشمنی که آن‌ها کاشتند به بار ننشسته است. مسؤول بصیر دروغ را نمی‌شناسد و هرگز به آن روی نمی‌آورد و مردم را امین و محرم می‌داند.

شهروند و مسؤول بصیر دشمن را می‌شناسند و از اهداف آن اطلاع دارند بنابراین با اقدام به موقع، حیله‌های دشمنان را بی‌اثر می‌کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/ 341

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار