نماینده ولی فقیه در استان بوشهر:

استان بوشهر منشأ تحولات بنیادین در حوزه خلیج فارس است

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری گفت: ارتباط استان بوشهر با آبراه بین‌المللی خلیج فارس می‌تواند منشأ تحولات بنیادین در حوزه خلیج فارس و جهانی باشد.
کد خبر: ۴۲۵۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۲ - 08November 2020

استان بوشهر  منشأ تحولات بنیادین در حوزه خلیج فارس و جهانیبه گزارش دفاع‌پرس از بوشهر، آیت‌الله «غلامعلی صفایی بوشهری» نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، امروز در نشست با مدیران صندوق کارآفرینی امید و بنیاد علوی با تاکید بر توجه به اشتغال جوانان و رفع محرومیت اظهار داشت: استان بوشهر از ظرفیت‌های مهمی برخوردار است که در سطح ملی و بین‌‌المللی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه این استان با خلیج فارس دارای طولانی‌ترین مرز دریایی است گفت: ارتباط استان بوشهر با آبراه بین‌المللی خلیج فارس می‌تواند منشأ تحولات بنیادین در حوزه خلیج فارس و جهانی باشد.

امام جمعه بوشهر، قابلیت‌های گوناگون این استان را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه استان بوشهر به عنوان یک استان الگو بر اساس دانش و فنآوری نوین و نگاه دینی و انقلابی می‌تواند الگوی پیشرفت ایران شود افزود: استان بوشهر تاکنون پیشرفت‌های خوبی داشته اما این استان با تمام شرایط پیشرفت آفرین موجود، به جهات مختلف توسعه شایسته و درخور حسب ظرفیت آمایش سرزمینی نداشته است.

صفایی بوشهری با تاکید بر پرداخت تسهیلات کارآفرینی اشتغال‌زایی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت فوق العاده استان در ثروت افزایی، می‌تواند اشتغال مولد داشته باشد در غیر این صورت بیکاری، فقر و معضلات اجتماعی ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه درصدی از جمعیت استان دچار محرومیت است افزود: این برای استان بوشهر که پایتخت انرژی ایران است زیبنده نیست.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر به حادثه آتش سوزی اخیر در بازارچه ساحلی شهرستان دیلم پرداخت و اظهار داشت: در این راستا باید ضمن واگذاری زمین به آسیب دیدگان لازم است در ساخت بازار جدید بر اساس موازین مهندسی همکاری و تلاش شود.

امام جمعه بوشهر خدمات بنیاد مستضعفان را در رسیدگی به آسیب دیدگان آتش سوزی دیلم را مورد ستایش قرار داد و بیان کرد: در رسیدگی به مشکلات به حادثه دیدگان در ابعاد گوناگون بابد تسریع شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها