واشنگتن‌پست: سیاست «فشار حداکثری» ترامپ به بن‌بست خورد

روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست در گزارشی با اشاره به افزایش صادرات نفت و اورانیوم ذخیره‌شده ایران نوشت، سیاست «فشار حداکثری» دولت فعلی آمریکا به بن‌بست خورده است.
کد خبر: ۴۲۶۷۶۵
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۰ - 16November 2020

واشنگتن پست: سیاست «فشار حداکثری» ترامپ به بن‌بست خوردبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، روزنامه «واشنگتن پُست» در گزارشی نوشته که سیاست «فشار حداکثری» دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به بن‌بست خورده است.

واشنگتن‌پست در توضیح درباره این استدلال به افزایش ذخائر اورانیوم غنی‌شده و رشد صادرات نفت ایران اشاره کرده است.

روزنامه آمریکایی نوشته هفته گذشته، همزمان با آنکه کاخ سفید در حال سرپوش گذاشتن بر روی خبر شکست ترامپ در رأی‌گیری‌ها بود، مقام‌های دولت او با گزارش‌هایی از شکست در برابر ایران در دو جبهه مواجه شوند.

طبق توضیحات واشنگتن‌پست، اولین عرصه شکست دولت ترامپ، گزارش فصلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بود که نشان می‌داد ذخائر اورانیوم ذخیره‌شده ایران افزایش یافته است.

پس از آن هم، تصاویر ماهواره‌ای به رصد یک نفتکش ایرانی پرداختند که بعد از تحویل فرآورده‌های نفتی به ونزوئلا در حال حرکت به سمت آب‌های خلیج فارس بود.

این روزنامه آمریکایی در ادامه به تلاش‌های دقیقه نودی دولت ترامپ برای اعمال تحریم‌های بیشتر بر جمهوری اسلامی ایران اشاره کرده و نوشته است: «دولت ترامپ با نزدیک شدن به ماه‌های آخر خود با موجی از تحریم‌های جدید قصد دارد ایران را تحت فشار اقتصادی قرار دهد. اما با هر معیاری که بسنجیم، این تلاش‌ها رو به افول هستند.»

در ادامه این گزارش آمده است: «نفتکش‌هایی که در هفته‌های اخیر به ونزوئلا رسیدند بخشی از کشتی‌هایی هستند که به گفته تحلیلگران به‌صورت بی‌سر و صدا یک میلیون بشکه نفت و گاز ایران را برای مشتری‌های مشتاق از خاورمیانه گرفته تا جنوب آمریکا و آسیا از جمله چین جابجا می‌کنند.»

واشنگتن پست همچنین نوشته به گفته تحلیلگران این حجم از نفت انتقالی بعد از فصل بهار، ۱۰ برابر شده است و بر اساس آنچه که متخصصان می‌گویند نشان می‌دهد که سیاست «فشار حداکثری» به طور جدی تضعیف شده است؛ سیاستی که دولت ترامپ بعد از خروج از توافق هسته‌ای (برجام) در سال ۲۰۱۸ آن را بر ایران اعمال کرده است.

در پایان این گزارش آمده است: «مقامات اطلاعاتی و کارشناسان امور صنعتی گفته‌اند که کم شدن فشار تحریم‌ها به ایران فرصت بیشتری می‌دهد تا با چالش‌های اقتصادی هولناک مقابله کند، بدون آنکه گامی در تلاش برای ذخیره مجدد اورانیوم بردارد؛ اقدامی که ذیل توافق هسته‌ای (برجام) متوقف کرده بود.»

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها