امام (ره): «بسیجیان» نام و نشان در گمنامی و بی‌نشانی گرفته‌اند/ نباید از کید دشمنان غافل شویم

امام خمینی (ره) در پیامی فرمودند: به همه ملت بزرگوار ایران و مسئولین عرض می‌کنم چه در جنگ و چه در صلح ‎‏بزرگترین ساده‌اندیشی این است که تصور کنیم جهانخواران خصوصاً آمریکا و شوروی‏ از ما و اسلام عزیز دست برداشته‌اند؛ لحظه‌ای نباید از کید دشمنان غافل بمانیم.
کد خبر: ۴۲۷۸۸۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۵ - 24November 2020

بسیج از برکات و الطاف جلیۀ خداوند ‎‏تعالی بر ملت عزیز و انقلاب اسلامیبه گزارش خبرنگار اخبار داخلی دفاع‌پرس، امام خمینی (ره) از آغاز قیام در سال ۱۳۴۲ تا آخرین روزهای عمر مبارک‌شان همواره بر جمع شدن و اتحاد آحاد مردم و مسؤولان تاکید داشتند و این مهم را صراحتا در پیام‌ها و سخنرانی‌ها در مناسبت‌های مختلف بیان می‌کردند.

قدر و منزلت بسیج و بسیجیان نزد امام امت به حدی بود که بیان کردند: «اگر بخواهم مصداق کاملی از ایثار، خلوص، ‎‏فداکاری و عشق به ذات مقدس حق و اسلام را بیان کنم، چه کسی سزاوارتر از بسیج و ‎‏بسیجیان»

ایشان در ۱۴ آبان ۱۳۵۹ در جمع خطیبان مذهبی، جنبه سیاسی بودن احکام اسلام را برجسته و فلسفه عزاداری بر سالار شهیدان (ع) را همین موضوع عنوان کردند و گفتند: «بی‌خود بعضی از ائمه ما نمی‌فرمایند که برای من در منابر روضه بخوانند. بی‌خود نمی‌گویند ائمه ما به اینکه هر کس که بگرید، بگریاند یا صورت گریه، گریه کردن به خودش ‏‏[‏‏بگیرد‏‏] اجرش فلانُ فلان است. مسئله، مسئله گریه نیست. مسئله، مسئله تباکی نیست. مسئله، مسئله سیاسی است که ائمه ما با همان دید الهی که داشتند، می‌خواستند که این ملتها را با هم بسیج کنند و یکپارچه کنند از راه‌های مختلف. اینها را یکپارچه کنند تا آسیب‌پذیر نباشند.‏»

رهبر کبیر انقلاب اسلامی افزودند: «وقتی یک ملت در ماه محرم، سرتاسر یک مملکت، یک مطلب را می‌گویند، شما انگیزه این گریه و این اجتماع در مجالس روضه را خیال نکنید که فقط این است که ما گریه کنیم برای سیدالشهدا. نه سیدالشهدا احتیاج به این گریه‌ها دارد و نه این گریه‌ها خودش ـ فی نفسه ـ کاری از آن می آید، لکن این مجلس‌ها مردم را همچو مجتمع می‌کنند و یک وجهه می‌دهند، سی میلیون، سی و پنج میلیون جمعیت در دو ماه محرّم و خصوصا دهه عاشورا، یک وجهه، طرف یک راه می‌روند. اینها را در این ماه محرم، خطبا و علما در سرتاسر کشور می‌توانند بسیج کنند برای یک مسئله. این جنبۀ سیاسی این مجالس بالاتر از همۀ جنبه‌های دیگری که هست.»

رهبر فقید انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه «مسائل اسلام، مسائل سیاسی است و سیاستش غلبه دارد بر چیزهای دیگرش»، گفتند: «اگر ما بفهمیم که این اجتماعات چه فوایدی دارد و اگر بفهمیم که اجتماعاتی که اسلام برای ما دستور داده و فراهم کرده است، چه مسائل سیاسی را حل می کند، چه گرفتاری‌ها را حل می‌کند، اینطور بی‌حال نبودیم که مساجدمان مرکز بشود برای چند نفر پیرزن و پیرمرد. وقتی جماعت برود و اشخاص مؤثر بروند، مردم بروند، همه بروند آنجا مجتمع بشوند و در آنجا خطیب برایشان مسائل روز را بگوید و مسائلی که، مشکلاتی که دارند بگوید، این حل می‌کند مطالب را.‏»

امام خمینی، چهارم آذر ۱۳۵۸ برای اولین بار ایده ارتش ۲۰ میلیونی را در جمع پاسداران تهران مطرح کردند و گفتند: «سر و صدای امروز قضیه‌ای است که مقابله با آمریکاست. امروز هر سر و صدایی بلند بکنید که غیر از این مسیر باشد بدانید که بردش را آنها دارند. و بسیار احتمال بدهید که یک محرکی، بدون اینکه آدم بفهمد، گاهی وقتها آدم را وادار می‌کنند به یک کاری که خودش هم ملتفت نیست دارد چه می‌کند. این خیلی مورد اهمیت است و مورد توجه آقایان باید باشد؛ قوای خودتان را مجهز کنید. مملکت اسلامی باید همه‌اش نظامی باشد. تعلیمات نظامی داشته باشد و برای همه مستحب است که تیراندازی را یاد بگیرند، فنون جنگی را یاد بگیرند.‏»

بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی تاکید کردند: «همه جا باید این طور بشود که‏ یک مملکت بعد از یک چند سالی بشود یک کشوری با ۲۰ میلیون جوان که دارد بیست میلیون تفنگدار داشته باشد. بیست میلیون ارتشی داشته باشد و این یک همچون مملکتی آسیب‌بردار نیست و الان هم الحمدلله آسیب‌بردار نیست. الان هم ما پشتیبان‌مان خداست و ما برای او نهضت کردیم؛ برای پیاده کردن دین او نهضت کردیم و خدا با ماست.‏»

امام امت در دوم آذر ۱۳۶۷ در پیامی به مناسبت هفته بسیج به تبیین نقش و منزلت بسیج مستضعفان پرداختند.

ایشان تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران را از برکات و الطاف جلیۀ خداوند ‎‏تعالی بر ملت عزیز و انقلاب اسلامی ایران دانستند و افزودند: «در حوادث گوناگون پس از پیروزی انقلاب خصوصاً جنگ، بودند نهادها و گروههای فراوانی که با ایثار و خلوص و فداکاری و شهادت طلبی، کشور و انقلاب ‎‏اسلامی را بیمه کردند. ولی حقیقتاً اگر بخواهیم مصداق کاملی از ایثار و خلوص و ‎‏فداکاری و عشق به ذات مقدس حق و اسلام را ارائه دهیم، چه کسی سزاوارتر از بسیج و ‎‏بسیجیان خواهند بود.»

بنیانگذار انقلاب اسلامی تاکید کردند: «بسیج شجرۀ طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه‌های ‎‏آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد. بسیج مدرسۀ عشق و مکتب ‎‏شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن، اذان شهادت و ‎‏رشادت سر داده‌اند. بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت ‎‌یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی‌نشانی گرفته‌اند. بسیج لشکر مخلص خداست که ‎‏دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نموده‌اند.‏»

امام (ره) متذکر شدند: «‎‏مجدداً به همه ملت بزرگوار ایران و مسئولین عرض می‌کنم چه در جنگ و چه در صلح ‎‏بزرگترین ساده‌اندیشی این است که تصور کنیم جهانخواران خصوصاً آمریکا و شوروی‏ از ما و اسلام عزیز دست برداشته‌اند؛ لحظه‌ای نباید از کید دشمنان غافل بمانیم. در نهاد و ‎‏سرشت آمریکا و شوروی کینه و دشمنی با اسلام ناب محمدی ـ صلی الله علیه و آله و سلم ‎‏ـ موج می‌زند. باید برای شکستن امواج طوفان‌ها و فتنه‌ها و جلوگیری از سیل آفت‌ها به ‎‏سلاح پولادین صبر و ایمان مسلح شویم.»

رهبر کبیر انقلاب اسلامی افزودند: «ملتی که در خط اسلام ناب محمدی ـ صلی الله ‎‏علیه و آله ـ و مخالف با استکبار و پول‌پرستی و تحجرگرایی و مقدس‌نمایی است، باید ‎‏همۀ افرادش بسیجی باشند و فنون نظامی و دفاعی لازم را بدانند؛ چراکه در هنگامه خطر ‎‏ملتی سربلند و جاوید است که اکثریت آن آمادگی لازم رزمی را داشته باشد. خلاصه کلام، اگر بر کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنین‌انداز شد، چشم طمع ‎‏دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید و الاّ هر لحظه باید منتظر حادثه ماند. ‎‏بسیج باید مثل گذشته و با قدرت و اطمینان خاطر به کار خود ادامه دهد.»

امام خمینی خاطرنشان کردند: «امروز یکی از ‎‏ضروری‌ترین تشکل‌ها، بسیج دانشجو و طلبه است. طلاب علوم دینی و دانشجویان ‎‏دانشگاه‌ها باید با تمام توان خود در مراکزشان از انقلاب و اسلام دفاع کنند و فرزندان ‎‏بسیجی ام در این دو مرکز، پاسدار اصول تغییرناپذیر «نه شرقی و نه غربی» باشند. امروز ‎‏دانشگاه و حوزه از هر محلی بیشتر به اتحاد و یگانگی احتیاج دارند. فرزندان انقلاب به ‎‏هیچ وجه نگذارند ایادی آمریکا و شوروی در آن دو محل حساس نفوذ کنند. تنها با بسیج ‎‏است که این مهم انجام می‌پذیرد. مسائل اعتقادی بسیجیان به عهده این دو پایگاه علمی ‎‏است. حوزۀ علمیه و دانشگاه باید چهارچوبهای اصیل اسلام ناب محمدی را در اختیار ‎‏تمامی اعضای بسیج قرار دهند.»

ایشان ادامه دادند: «باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ ‎‏اسلامی باشند و این شدنی است؛ چراکه بسیج تنها منحصر به ایران اسلامی نیست، باید ‎‏هسته‌های مقاومت را در تمامی جهان به وجود آورد و در مقابل شرق و غرب ایستاد. شما در جنگ تحمیلی نشان دادید که با مدیریت صحیح و خوب می‌توان اسلام را فاتح ‎‏جهان نمود. شما باید بدانید که کارتان به پایان نرسیده است، انقلاب اسلامی در جهان ‎‏نیازمند فداکاری‌های شماست و مسؤولین تنها با پشتوانه شماست که می‌توانند به تمامی ‎‏تشنگان حقیقت و صداقت اثبات کنند که بدون آمریکا و شوروی می‌شود به زندگی‏ مسالمت‌آمیز توأم با صلح و آزادی رسید. حضور شما در صحنه‌ها موجب می‌شود که ‎‏ریشۀ ضد انقلاب در تمامی ابعاد از بیخ و بن قطع گردد.‏»

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار