دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی خبر داد؛

آمادگی فراکسیون ایثارگران مجلس برای تعامل با بنیاد شهید و امور ایثارگران

«مجتبی شاکری» گفت: فراکسیون ایثارگران مجلس چه در بعد نظارتی و چه در بعد تقنینی آمادگی دارد از طریق تعامل با بنیاد شهید و یا گنجاندن ردیف‌های مورد نیاز در بودجه سالانه کشور، مسائل خانواده بزرگ جانبازان و ایثارگران را حل و فصل کند.
کد خبر: ۴۲۹۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۲ - 02December 2020

آمادگی فراکسیون ایثارگران مجلس برای تعامل با بنیاد شهید و امور ایثارگرانبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «مجتبی شاکری» دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در جلسه اخیر کارگروه امور ایثارگران جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: لازم است این ارتباطات ادامه پیدا کند تا فراکسیون ایثارگران بتواند از ظرفیت و اطلاعات جمعیت جانبازان در زمینه اولویت‌بندی مسائل مبتلابه جامعه ایثارگری بهره‌مند شود.

وی افزود: البته برخی از موارد مطرح‌شده در این کارگروه حد گله و شکایت بود که ما هم می‌توانیم در قالب تذکر و نطق به این ترتیب گلایه‌مندی خود را منتقل کنیم؛ اما برای حل مسائل و پیشبرد امور باید موضوعات و راه حل آن‌ها به صورت مشخص مطرح شود؛ بنابراین خانواده جانبازان برای تسریع در پرداختن به مشکلات باید در این میسر فراکسیون را همراهی کنند.

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی یادآور شد: در کنار فرصتی که از ناحیه تصویب بودجه ۱۴۰۰ در پیش رو قرار دارد، حضور «سعید اوحدی» در راس بنیاد شهید را نیز باید مغتنم شمرد و از ظرفیت وی برای حل برخی مسائل ریشه‌دار جامعه ایثارگری استفاده کرد؛ خصوصاً این‌که در مدت اخیر برخی از مسائل بر زمین مانده توسط وی حل و فصل شده است.

شاکری گفت: فراکسیون ایثارگران مجلس چه در بعد نظارتی و چه در بعد تقنینی آمادگی دارد از طریق تعامل با بنیاد شهید و یا گنجاندن ردیف‌های مورد نیاز در بودجه سالانه کشور، مسائل خانواده بزرگ جانبازان و ایثارگران را حل و فصل کند.

خاطرنشان می‌شود در این جلسه، چند نفر از اعضای کارگروه امور ایثارگران جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی به بیان مهم‌ترین موضوعات مبتلابه جامعه ایثارگری پرداختند که از جمله این موارد، عدم تمکین دستگاه‌های دولتی از قوانین استخدامی خانواده ایثارگران بود که به گفته آن‌ها، در حالی که قانون در مورد استخدام ۳۰ درصد کارکنان دستگاه‌های دولتی از خانواده ایثارگران صراحت دارد، اما اغلب دستگاه‌ها و حتی مجموعه بنیاد شهید از اجرای آن سر باز می‌زنند و در خلاء نظارتی مجلس از قانون مذکور تمکین نمی‌کنند. همچنین موضوع استخدام فرزندان جانبازان بالای ۷۰ درصد واجد شرایط از دیگر مواردی است که در قوانین موجود، پیش بینی شده، اما اجرا نمی‌شود.

نواقص متعدد در قانون جامع ایثارگران نیز از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این جلسه بود که مقرر شد تا جزییات این نواقص به تفصیل در اختیار فراکسیون ایثارگران قرار بگیرد.

گلایه‌مندی نسبت به تعطیلی معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و عدم پرداخت به موضوعات مربتط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز در این جلسه مطرح شد که «اقبال شاکری» نایب رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس که در جلسه حضور داشت، وعده داد تا این مساله را نیز در فراکسیون ایثارگران مجلس مطرح کند.

وجود انباشت قوانین در حوزه جانبازان و ایثارگران و تزاحم برخی از این قوانین نسبت به یکدیگر، ضرورت اعمال نظارت بر اجرای قوانین از سوی مجلس و بنیاد شهید به صورت توامان، عدم برخورد مناسب برخی از کارکنان بنیاد شهید با مراجعان، ضرورت برخی تغییرات ساختاری در بنیاد شهید و در صورت امکان قرار گرفتن این نهاد در زمره نهاد‌های تحت نظر رهبری به‌منظور ایجاد وحدت رویه در این نهاد با وجود تغییر دولت‌ها و پرداختن به اشتغال فرزندان جانبازان و ایثارگران از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار