به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، سمیه شریف لو پژوهشگر و نویسنده حوزه دفاع مقدس در رابطه با وضعیت ادبیات دفاع مقدس در حوزه زنان اظهار داشت: اثرهایی که تا به حال در این خصوص انجام شده، بسیار شایسته است، ولی از سوی دیگر، مباحث بسیاری در این حوزه وجود دارد که میبایست بدان پرداخته شود.
وی در پاسخ به اینکه زنانی که در عرصه دفاع مقدس نقش آفرینی کردند، تمایل دارند کدام بخش از نقش آنها در دفاع مقدس نمایان شود، پاسخ داد: این موضوع را میتوان از چند زاویه مورد بررسی قرار داد، یک زاویه مصاحبه گران هستند، شاید اوایل مدنظر زنان این بود که به بانوانی پرداخته شود که در صحنه نبرد حاضر بودند، ولی به مرور زمان به این نتیجه رسیدند که زنانی که در شهر جنگی زندگی میکردند یا در نقش مادر و همسر مدافع بودند به اندازه زنانی که در صحنه نبرد به عنوان امدادگر و نیروی مدافع حاضر بودند در بوجود آمدن این تاریخ درخشان موثر بودند.
شریف لو درباره آثار خود در حوزه دفاع مقدس به رادیو گفتوگو گفت: در حال حاضر ۳ کتاب در این حوزه چاپ کردم. اولین اثر، تلفیقی بین خاطرات فرماندهان شهید و برداشت عملی از سیره حضرت رسول (ص) به نام حیات پرباران است. دومین اثر، تحقیق و پژوهش پیرامون تمام نقشهای زنان از زمان صدر اسلام تا دوران دفاع مقدس با عنوان نگاه پرباران است؛ و آخرین اثر، کتابی با عنوان زیباترین روزهای زندگی است که خاطرات سیده فوزیه مدیح یکی از زنان خرمشهر است که همسرشان جزو مدافعین بودند که در این کتاب به بحث جنگهای شهری پرداخته شد.
انتهای پیام/102